Gå til innhold

Positiv test 5 uker etter utskrapining


Siri83

Anbefalte innlegg

I dag er det nøyaktig 5uker siden jeg hadde utskrapning etter ma. Har tidligere tatt en gtest som har vist så og si helt negativ etter utskrapningen (tror det var litt over 2uker etter us). Testet ikke noe mer etter det. Jeg hadde en blødning på mandag (og hadde slim med litt blod dagen før det). Har ikke hatt noe er blødning etter det. I dag tok en gtest helt ut av det blå egentilg. Jeg gadd nesten ikke å se på den fordi jeg var 100% sikker på at den skulle vise neg. Men etter 3min viste den svak positiv (men man kunne lett se streken) som etter hvert også ble veldig sterk. Jeg tok en ny test som også viste svak positiv (dog litt svakere enn den første). Kan det være hcg som fortsatt sitter igjen??? Har litt mensmurringer av og til ila dagen...Kan blødningen ha vært en SA? Nå skjønner jeg faktisk hvorfor man ber oss vente en mens etter us for nå er jeg virkelig forvirra! Ringte legekontoret og fikk time i morgen, så jeg kan få henvisning til å teste om hcg'en stiger eller synker.... hjelp...Kjedelig å ikke vite om jeg skal grine eller juble..eller, jeg forventer jo overhode ikke å være gravid egentlig, men dette gjørmeg jo helt tullerusk. Var jo SÅ glad da jeg trodde jeg fikk mens på mandag, men nå vet jeg ikke hva jeg skal tro.

 

Noen som har borti noe lignende?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ikke fått svar neiskal ta ny prøve på tirsdag og får vel svar på onsdag eller torsdag (vet ikke hvor langt tid det pleier å ta?) har fortsatt positive graviditetstester, og synes den var sterkere i dag enn i forrigårs...

 

Var rundt 6uker da embryoet sluttet å utvikle seg, men fikk utskrapning i uke 9/10.

 

Blir helt koko av å vente, begynner jo å få forhåpninger om en ny graviditet...

Endret av Siri83
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fått svar på første prøve i dag - hcg'en var på 800og noe...Hun sa hun trodde dette var en ny graviditet, men jeg venter med å slippe jubelen løs før jeg evt ser stigning ved neste prøvesvar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg er gravid på nytt! Hcg viste 6800 4dager senere, så det er veldig bra! Nå må den bare sitte heeeeeele veien! Kjenner jeg er ganske redd, men krysser alt!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...