Gå til innhold

"Sov masse nå på slutten! Det trenger du før babyen kommer"


Stolt3barnsmor❤️

Anbefalte innlegg

Veldig irriterende å få beskjed om av samtlige om dagen.. 🙈

 

Er vanskelig nok å få noen timers sammenhengende nattesøvn med den store magen som må "bli med" over hver gang en snur seg i senga, for ikke å glemme doturer, varmen og div kynnere!

 

Huff!

Sikkert godt ment men fryktelig irriterende!

 

Dagens utblåsning fra meg! :)

Endret av På vei med nr.3❤️
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nå er det jo heler ikke slik at en kan ladde opp et lager av søvn i ukevis for å bruke av det uten å bli utslitt ved en senere anledning :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samme her. Jeg forsøker å sove, og har vært heldig med god nattesøvn nesten hele svangerskapet. Nå våkner jeg av den minste ting om natten, har kraftige kynnere bare jeg beveger kroppen litt i senga, og i tillegg har kroppen min funnet ut at jeg skal være lys våken kl 06 hver morgen. I går sydde jeg meg et sklilaken av noe stoff jeg hadde liggende, sånn at jeg lettere kan bevege meg i sengen. Det hjelper i alle fall litt når man skal skifte liggestilling eller komme seg opp for gå på do for n'te gang ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg signerer! I går gjorde jeg noe jeg aldri tror jeg har gjort før! Jeg satt i sofaen og strikket på babyteppet som jeg har stresset med. Men plutselig våkner jeg av en lyd på tv'n!!!! Jeg ser på klokka at jeg må ha sovet i ca 20 min, men det merkelige er at jeg fortsatt sitter i sofaen med strikketøyet i hånda! Det skal sies at jeg var drittlei det teppet, og det hender jeg blir trøtt av å sitte å strikke, men å falle i søvn slik, med arbeidet i hendene, DET har jeg ikke opplevd før! Det var liksom bare hodet som falt ned!

Derfor har jeg nå bestemt meg for at hver morgen etter at ungene er i bhg, så skal jeg prøve å sove en liten time til før jeg starter dagen. Lurer på om jeg kommer til å få til det, men starter nå!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hehe godt å se jeg ikke er alene. Har skjedd at jeg har sovnet med gutten på fanget mens han har sett på barnetv. Våknet av å sitte i eksakt samme stilling og holde et veldig godt tak om han. Han satt på samme plass i kroken inntil magen og kosa seg han :) ❤️

 

Så dette med søvn på slutten er oppskrytt.. Iallefall når man i tillegg har barn fra før og skal prøve så godt å følge dem i løpet av dagen også ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ha ha! Ja som om man kan si til den nyfødte at " mamma sov masse før du ble født, så nå kan jeg holde meg våken"

Jeg er nok mer trøtt nå, og klarer nok å sove litt på dagen om anledningen byr seg, men man kan ikke akkurat fylle på sovelageret!! Og så blir man temmelig trøtt av og amme.

 

Nei de som sier det sier det nok velment, men litt tankeløst kanskje😀!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hahaha.

Hvis noen hadde sakt det til meg de siste to ukene før fødsel med første tror jeg rett og slett att jeg hadde slått dem rett ned.

 

Jeg slet virkelig med å sove og var jeg heldig klarte jeg kanskje å sove en time eller to (max!) i løpet av 48 timer.

På ti dager sov jeg kanskje totalt ti timer og satt bare å gråt fordi jeg var så trøtt og helt fra meg. Sambo ringte både legen, jordmor, legevakt og sykehuset fordi han var beskymret, men fikk bare beskjed om at det bare var å lukke øynene så sovnet jeg når jeg var trøtt nok. Haha! Hva trodde de jeg hadde prøvd på?

 

Endte opp med påbegynnende svangerskaps depresjon pga det og først da så de alvoret i det. Var en fantastisk lege som fanget det opp på overtidskontroll og det ble bestemt at jeg skulle settes igang to dager før "siste frist".

Natten før igangsettelses sov jeg endelig og sov hele natten.

Å gå så lenge uten søvn sliter deg ikke bare ut fysisk, men også psykisk.

 

Håper det ikke blir slik denne gangen også. I såfall kommer jeg til å kreve sovepiller!

 

Anonymous poster hash: 7bb95...a97

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har 5 uker og 1 dag igjen til termin.

Og jeg sliter max med søvnen.

Eneste jeg kan gjøre er å legge meg rett ned når søvnen enn kommer over meg når som helst. Da får jeg alt fra max 5 min til 40 min. Jeg har så mye kramper i beina, kynnere, sliter med og finne sovestilling som er godt, og for ikke glemme min aktive LykkeBaby i magen som begynner, og sparke vær gang jeg snur meg i senga.

Savner å sove på magen, og nå også ryggen. Kan bare sove på sidene nå *urk*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg haaater nettene! Jeg har alltid hatt et fantastisk sovehjerte og sovnet med en gang hodet treffer puten. Nå er det bare fælt. Jeg får så mye vonde kynnere og de presser på både mot lungene så jeg ikke får puste og mot blæren så jeg føler jeg må knipe igjen for å ikke tisse på meg :s Nå er det opp på do tre ganger i løpet av natten. I natt trodde jeg seriøst jeg var i ferd med å gå i fødsel, vonde kynnere med nedpress hvert 10-15 min. Men de ble aldri helt regelmessige og jeg sovnet i 4 tiden. Gud jeg gleder meg til permisjon nå så jeg kan sove når jeg trenger. 2 uker igjen til perm, 5 uker til termin :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror det er viktig å ta dette rådet for det det er: Velment, og godt råd for de som får til å sove. For de som sliter med å sove er det lite å hente.

Men jeg har erfart hvorfor man gir dette rådet. Første fødselen startet tilfeldigvis rett etter at jeg hadde lagt meg ved en anledning da jeg hadde to litt for korte netter bak meg. Fødselen ble lang og tøff, og både jeg og mannen var halvrare av søvnmangel etterhvert. Denne gangen prøver jeg å få tatt en liten lur på dagtid når sjansen byr seg, så jeg ihvertfall ikke skal være i underskudd på søvn når fødselen starter.

 

Men jeg føler veldig med dere som ikke får til å sove!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husker sist så kunne jeg ENDELIG sove (nesten) en hel natt da lillemor var født 💕

 

I tillegg til minimal nattesøvn nå pga diverse gravidplager så har vi jo solstrålen som kommer inn å vekker oss hver morgen i 6-7 tiden ☀️

 

Har heldigvis en meget snill mann da som står opp med henne hver da så jeg får sovet litt til ❤️

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, lett å si for de som ikke har muskelkramperhelvete nesten hele natten. Får bare 3-4 timer hver natt og føler meg mere sliten enn aldri før en uke før termin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, ja de to siste nettene så har nattesøvn blitt erstattet av ryggvondt og menssmerter, så her har det blitt for lite søvn kjenner jeg. Det positive er at slimproppen også har begynt å løsne, så da er det fremgang og håp!!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er klar over at det er godt ment men alikevel.. ;) De fleste vet hvordan det er på slutten og de som ikke vet kan fint spørre 👍 hehe.

 

Uansett så håper jeg dere alle får mer god søvn når den lille er ute slik jeg satser på ;) Heller færre gode timer med søvn enn flere "dårlige".

 

Snart sitter vi alle her med våre søte små utenfor magen :) ❤️❤️❤️

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...