Gå til innhold

Få barn sammen? Stor aldersforskjell


haterfluer

Anbefalte innlegg

Jeg har veldig lyst på et barn til. Vi har ingen felles barn, og aldersforskjellen er stor. Jeg syns det er veldig vanskelig. Sambo har ikke så lyst på en til pga alderen sin (han har rundet 50) og det skjønner jeg så godt. Han har lyst til å få være bare voksen og litt ego, og dette visste jeg da vi ble sammen. Vi har fire barn boende fulltid, minste er åtte, eldste 17. Likevel, jeg verker så intenst etter et barn til. Jeg vil ikke presse han, han vet hva jeg ønsker. Hva tenker dere om å bli pappa i en alder av 53? Jeg er 34...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er selv barn av et slikt par (annet enn at min far ikke hadde noen fra før) og har ærligtalt egentilg aldri synest noe særlig om å ha en så gammel far. Særlig i tennårene viste vel den såkalte generasjonskløften seg å være spesielt stor. I tillegg savnet jeg besteforeldre på farssiden da de døde omtrent før jeg ble født.

Om han får barn så gammel vil han heller ikke kunne nyte "friheten" og pensjonisttilværelsen på samme måten som ellers. 

Dere har fire barn og det burde da vere he mer enn nok å henge fingrene i. Skjønner at du ønsker deg egne om ingen av disse er dine.. Men er dessverre enig med mannen din om at han er litt for gammel til å begynne på nytt nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...