Gå til innhold

Har fått bekkenplager pga hormoner


klishe89

Anbefalte innlegg

Er det fler som har fått det? Sliter bra og det gjør vondt å og sitte, stå, gå og ligge. Går til kiropraktor nå så håper på rask bedring.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg fikk ett sykt vondt halebein.. Og måtte få behandling for betent halebein av kiropraktor i flere mnd. Jeg var bombe sikker på at dette kom av hormonene, men de på klinikken hadde aldri hørt noe slikt før.. Har heldigvis blitt bedre nå👍

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var kiropraktor som fortalte meg at det var bekkenet. Trodde bare det var korsryggen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I en av ivf forsøkene fikk jeg skikkelig vondt i hofta etter en gå tur, så vondt at jeg så og si ikke greidde å bevege meg mer den dagen, det strålte nedover beina. Ble litt bedre men kjente det i noen uker etterpå, hver gang jeg gikk/løp. Vet ikke om det var pga hormonene eller tilfeldig, men kom rundt en uke etter innsett. Ble ikke gravid på det forsøket da. Ikke fått det igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmmm.. Ja, jeg vet ikke hva jeg skal tro. Kjenner det godt :-P

Leste at det var mye større sjans for bekkenplager ved prøverør enn ellers pga alle hormonene, men siden jeg ikke er gravid så skjønner jeg ikke helt at det skal være mulig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk bekkenplager allerede i uke 5 etter IVF. I uke 6 låste det seg helt og jeg ble 100% sykemeldt en uke og deretter 50 % i tre uker. Deretter har alt blitt gradvis bedre og bedre. Nå er jeg i uke 34 og bekkenet er bedre enn noen gang. Så det var på en måte et helt baklengs forløp. Jeg er overbevist om at hormonene i behandlingen utløste det. Har ikke fått verken lege, klinikken eller manuellterapeuten til å si at det er mulig, men jeg har lest på nett at det er økt sjanse ved IVF.

 

Nå ble jeg gravid på mitt første forsøk så jeg vet ikke noe om bekkenplager utenom graviditet, men i og med at det startet så voldsomt tidlig hos meg og stadig ble bedre så ser jeg ikke bort fra at det kunne skjedd også uten graviditet..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Forresten - Før jeg fikk bekreftet at det var bekkenplager jeg hadde leste jeg også på nettet om en som skrev at hun fikk vondt i bekkenet bare som følge av progesteronet rundt eggløsning i hver eneste syklus. Altså i sin naturlige syklus.. Det var mange som skrev at de ikke trodde noe på dette, men hun mente altså at hun kjente det hver mnd til samme tid. Så jeg tror noen har lav terskel for å få bekkenplager av hormoner..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk bekkenløsning i uke 10, og er også overbevist om at hormonene utløste det, men det ble ikke bedre etterhvert. Jeg ble gravid på 3. ferskforsøk på rappen, så det var mye hormoner i omløp. Ja, også ble jeg laktoseintolerant av hormonene også!! Varte i 2-3 år mens det pågikk, men nå er det borte igjen!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, kanskje det er mulig. Jeg har hatt 2 forsøk, men begge ble avbrutt. De var ganske tett på hverandre så det kan ha vært utslagsgivende.

Jeg håper bare ikke at dette har tenkt å fortsette hvis vi går gjennom et nytt forsøk. Jeg må også følges opp jevnlig fikk jeg beskjed om.

 

Takk for at dere deler erfaringer!

 

Det er rart det står på nett når ingen leger/klinikker sier det samme. Leste om det på bekkenlosning.no. Sikkert flere sider om det samme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...