Gå til innhold

Bryllupsreise - Kanskje gravid


Nybegynner1

Anbefalte innlegg

Hei, vi planlegger bryllupsreise i januar, og trenger tips og inspirasjon til hvor vi skal reise. :) Vi prøver å bli gravid, så er en mulighet for at jeg da er maks 6 mnd på vei (eller mindre hvis prøvingen tar veldig lang tid).

 

Det som er viktig for oss med reisen er:

- Sol og sommer

- Ikke "vanlig" syden, som Kanariøyene, Hellas, Tyrkia osv (da vi ofte er på slike steder og vil gjøre noe "ekstra" denne gangen)

- Det må være mulighet for avslapping og fullstendig ro

- Men også aktiviteter, sightseeing eller shopping

 

Gode forslag mottas med stor takk! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Seychellene ;)

Ja, det er definitivt et av stedene vi vurderer, men er redd det skal bli "kjedelig"... 😳 To uker bare liggende rett ut på en øde øy. Høres jo deilig ut, men er det noe å oppleve der??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest StineTh

 

Seychellene ;)

Ja, det er definitivt et av stedene vi vurderer, men er redd det skal bli "kjedelig"... 😳 To uker bare liggende rett ut på en øde øy. Høres jo deilig ut, men er det noe å oppleve der??

Vi var der på bryllupsreise :) Vi ønsket en avslappende ferie så vi gjorde ikke så mye. Men vi var f.eks på dagstur rundt på øya med privat sjåfør som hadde utrolig mye kunnskap. Veldig interessant!

 

Det er ganske vanlig å være på flere øyer i Seychellene, noen dager på hver :) Da tror jeg man kan få gjort og sett en del. Var en del båtturer og sånt man kunne være med på også :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi var på Mauritius, og det var fantastisk:) Mange muligheter for utflukter, men vi koste oss bare på hotellet, stranden og med snorkling. Og halv pris for bruden på mange av hotellene:) Rent og fint der, og fikk ingen mageproblemer.

 

Meeen: det er en laaang flytur dit. Slitsomt selv når man ikke er gravid, og dersom du skulle være på vei, så vet du jo ikke helt hvordan formen vil være. Stråling på fly skal generelt ikke være noe problem, men selv ville jeg styrt unna veldig lange flyreiser der man flyr høyt og lenge. Og så er det jo en økt blodproppfare (det kan forebygges med å bevege seg). Det er ikke supervarmt der, og det kan jo være en fordel hvis man er gravid:)

 

Ville i alle fall vært på et "trygt og internasjonalt" hotell med god hygiene, og passet på å ha vaksiner og slikt i orden. Men personlig ville jeg ikke tatt sjansen på et "eksotisk" sted, i tilfelle man er i litt dårlig form, og fordi det er høyere risiko knyttet til reise og smitte. Samtidig: prøvetiden kan bli lang, så man skal ikke la være å leve heller:) I januar er det ikke så mange steder å dra som er nært og varmt..

 

Kan en mer uvanlig kanariøy være mulig? Har vært på La Gomera: flott natur, og utfluktmuligheter, men ikke de fineste strendene, da.

 

Egypt er for risikabelt, synes jeg, ellers ville jo det vært fantastisk.

 

Kapp Verde har jeg lest skal være flott, da! Ikke sååå langt, og et spennende sted med strender, utfluktmuligheter og ro. Ville sjekket det opp (men pass på at hygieneforhold er gode). :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tusen takk for gode tilbakemelding dere! :) Supert å få høre litt fra noen som faktisk har vært der! Nå har vi faktisk blitt litt lystne på Florida eller Dubai... Jeg har vært i Dubai før, men synes det er veldig dyrt å leve der også er det litt for "strengt" etter min smak. Men hotellene er flotte og det tørre ørkenklimaet med litt dis er superdeilig for lange dager på stranden da det ikke føles som at solen steker så direkte. Florida har jeg aldri vært, men det ser fint ut, tror vi får litt for enhver smak der. Det er heller ikke dyrt å leve i USA, og jeg føler det er trygt mht helsevesen og en evt graviditet. Jaja, vi får se... Tar fortsatt imot gode tips hvis noen har noen! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...