Gå til innhold

En solskinnshistorie


Håperpålykken

Anbefalte innlegg

Tenkte jeg ville dele vår historie med alle som prøver der ute, for jeg vet utrolig godt hvor tøft det er å miste gang på gang.

For et godt år siden skrev jeg på denne siden etter å ha mistet fem ganger mellom uke 4-9. Vi var da i ferd med å gi oss med prøving for en stund å vurderte andre måter å få barn på. Så i fjor høst når vi egentlig ikke prøvde på å bli gravid så lyste testen mot meg igjen. Etter å ha mistet fem ganger er det blandende følelser når en blir gravid. Jeg startet på medisiner samme dag, som jeg også hadde gjort de to siste svangerskapene som endte i spontanabort. Medisinene jeg tok var albyl e, klexane, prednison, crinone og metformin(grunnet pcos) og litt ekstra folsyre. I uke sju var det tid for tidlig ul,og jeg var helt dårlig på vei inn. Men det var gode nyheter. Et lite hjerte som slo:) de neste ukene var jeg på ultralyd ca annenhver uke frem til ordinær ultralyd i uke 18. Gang på gang var det positive nyheter og babyen vokste akkurat som den skulle. Selv om alt så fint ut var jeg hele tiden livredd for at noe skulle gå galt. Jeg var utrolig nøye på alt jeg spiste, hygiene, turde ikke trene, ingen tunge løft osv. Ganske slitsomt. Jeg ble også etterhvert mye plaget med kynnere og måtte sykemeldes midtveis i svangerskapet. Det ble tøffe dager på sofaen, og bedre ble det ikke med innleggelse og mulig prematur fødsel første gang i uke 25. Men babyen holdt seg inne uke etter uke, og ei uke før termin kom verdens fineste lille gutt til verden:) et hardt maratonløp ligger bak, hundrevis av bekymringer, fire år med prøving og misting før vi endelig fikk vår lille skatt i armene. Men alt sammen er så godt som glemt og absolutt verdt hver tåre vi har vært gjennom. Så til alle som prøver, stå på, plutselig er det dere som får oppleve livets store gave! Selv om alt virker håpløst, så kan alt sammen gå bra til slutt. Det har vi virkelig fått erfare!

Lenke til kommentar

Fortsetter under...

Gratulerer så masse med en flott gutt, håper du koser deg masse selv i den noe omveltende babytiden! :) Lykken er ekstra stor når veien ble så lang, men så blir veien litt glemt også når man endelig er i mål! Jeg har nettopp vært i Liseberg med mine små jenter og tror jeg har kost meg xtra mye da jeg vet at det ikke er en selvfølge å få oppleve å stå i kø fem ganger på rad til samme karusell! ;) 

 

Ønsker dere en fortsatt fin sommer! 

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Annonse

  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...