Gå til innhold

Bidronninggelé og Wild Yam? Har noen lykkes med det? :)


håperpåenspire

Anbefalte innlegg

Har hørt mye bra om disse to produktene for dem som forsøker å bli gravide. Selv har jeg og samboeren min per dags dato vært prøvere i snart 2 år. Er på dag 3 i syklusen nå og har tatt Bidronninggelé ( Bidro) siden dag 1. Skal ta Wild Yam etter el. å se om det hjelper:)  

 

Noen som har "solskinnshistorier'' eller andre ting å komme med ? Hadde vært kjempefint å komme i kontakt med andre som er i samme bidronninggelé-og-WildYam-prøver-båt :P  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har tatt både bidronninggele og WildYam. Kan ikke si at de hadde en direkte effekt på meg. MEN så tok jeg Dong-Quai og ble gravid med en gang. Første gang i des 2012, men mistet i uke 4+3. Så tok jeg vitex i et par mnd og så igjen Dong-Quai i juli 2013 og ble igjen gravid med en gang :) Tok da med en gang babyklister og smurte meg med progesteronkrem og den lille spiren satt :) Nå sitter jeg her hjemme med min flotte friske gutt :) 

 

Mitt råd til deg er å prøve deg frem med urter.Hvis ikke WildYam hjelper, prøv med Dong-Quai. Vitex agnus castus er også noe jeg anbefaler da denne regulerer hormonbalansen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...