Gå til innhold

Så utrolig lei meg


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Blir bare så utrolig lei meg. Det er sommer. Det sol. Alle mine venner har små barn. Så sitter jeg der da. I hagen. I byen på kafe. På verandaen. På stranda. Mutters alene. Men med venner og barn rundt meg. Blir bare deppa. Er inne i 5.året som aktiv prøver nå. IVF bak oss. Aborter bak oss. Prøvd det meste. Og her er jeg da. Prøver å kose meg. Vanskelig. Sorry deppa tanker, men blir bare trist av situasjonen. Noen andre som kjenner seg igjen?



Anonymous poster hash: 9c560...14c
Lenke til kommentar

Fortsetter under...

Hei! 

Kjenner meg godt igjen i det du skriver. Det er gravidmager og små søte over alt. Jo større barneønske blir, jo flere legger jeg merke til. Vi har ikke prøvd like lenge som dere. Men vi begynner å bli "gamle". Så vi tenker litt på alternativer som adopsjon. Skal vi adoptere så må vi tenke på det nå snart. En venter jo fort godt over 5 år før en får barn, og da er vi plutselig for gamle. 

Veldig trist å tenke på at det kanskje ikke blir barn. Prøver å tenke på alt som er positivt uten barn også. Ønsker oss veldig barn, men vi må jo ikke ha barn for å være lykkelige. 

 

Klem til deg. 



Anonymous poster hash: c4658...3c5
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...