Gå til innhold

Håper på lys i den laaange tunnelen..


Marihønen

Anbefalte innlegg

For snart ett år siden ble jeg diagnostisert med habituell abort. Hadde da hatt 3 spontanabortet. Jeg er bærer av en kromosomfeil, men den typen jeg har, skal visst gi litt økt sjans (promille økt sjans) til spontanabort, så kan ikke forklare årsaken til mine aborter. Jeg har nå hatt 5 spontanaborter de siste 3-4 årene. Nå kjenner jeg at tankene om at jeg aldri skal få bli mor presser seg på. Jeg skal starte på veien mot PGD, men egentlig så føler jeg det ikke vil hjelpe, siden det er så liten sjans for at det er kromsomfeilen som gjør at jeg mister. PGD er jo en lang prosess har jeg skjønt, og noe vi må gjøre i utlandet. 

 

Fram til nå har jeg følt at jeg ikke har blitt ordentlig tatt vare på av noen. Hver gang jeg blir garvid må jeg ringe rundt til fastlege for henvisning, Kvinneklinikken for resepter, hvem skal gjøre hva, hva skal jeg ta og ikke, hva er planen videre osv. Også får jeg time hos fastlegen om 2 uker når jeg ringer, og skal følges opp med tidlig og hyppig ul. i 1. trimester, men får time når jeg allerede skulle være 9 uker på vei.. Også når alt er satt i gang, må jeg igjen ta de kjipe telefonene om at det og det må avlyses fordi jeg har spontanabortert.. Blir liksom en ekstra påkjenning oppi det hele. Vi har derfor bestemt oss for å gå privat nå, føler vi ikke får den oppfølgningen vi blir lovet hver gang av det offentlige.. Kan selvfølgelig være at vi har vært uheldige også.. Men håper og tror det skal bli godt å ha en og forholde seg til mest.

 

Jeg prøvde siste Albyl-E og Crinone uten hell. Har dere måtte forsøke dette flere ganger før dere lykkes?

 

Det er veldig kjekt å lese om solskinnshistoriene deres. Jeg får pittelitt giv igjen for å prøve på nytt :) *God klem*

Lenke til kommentar

Fortsetter under...

uff... jeg skjønner godt at du er sliten og kanskje på nippet til å gi opp... men prøv å se det positive i det, du blir faktisk gravid! Og med pgd, så får du valgt ut de beste egga!

 

Kanskje prednisolon er noe å forsøke for deg, siden du selv ikke tror det er kromosomfeil som gjør at du mister... har du noen autoimune sykdommer? kan jo være vedrt er forsøk...

 

Jeg har tatt både albyl e- og fragmin - siden de virker på forskjellige blodfortynnere.... NB termin i dag!!! - jeg har gått helt til termin!!!

 

jeg vil bare si stå på videre, og bruk dette forumet for alt det er verdt! det er godt med støtte fra folk som har gått igjennom mye av den samme sorgen...

 

ønsker deg masse lykke til videre !
 

Lenke til kommentar

Takk for svar :)

Ja, jeg er veldig glad for at vi blir gravid! Absolutt! Tenker på dem som ikke kan bli det, må være tungt!

Jeg tenker også at det er positivt at kroppen tar et valg jeg syns hadde vært tungt å ta selv! Dersom det er noe galt med fosteret..

Jeg har tenkt på det selv, med prednisolon.. Tenker jeg får høre hva gynekologen sier når jeg skal til han.. Er første gang jeg prøvde noen medisiner i det hele tatt, så hadde et lite håp om at det skulle gå, men det gjorde det jo ikke.. Får håpe medisiner kan hjelpe.. Har du mistet når du har gått på noen medisiner også? At du måtte forsøke det flere ganger?

 

Så kjekt å høre at du har gått til termin denne gang! Er kjempe kjekt å høre for oss som er her nå der du en gang var (går ut i fra det siden du er på forumet? ). For en spennende tid du har forran deg! Mange lykke ønsker til deg :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...