Gå til innhold

Mine to små er kommet til verden


lioness*

Anbefalte innlegg

Ei lita jente kom til verden i setefødsel i går ettermiddag. En time og et kvarter senere kom tvillingbroren hennes også, en stjernekikker, like frisk og velskapt som søsteren.

 

Jeg er mørbanket og sliten, men utrolig takknemlig. Nå fortsetter livet som trebarnsmor - uten flere nervepirrende graviditeter eller aborter.

 

Tusen millioner takk til alle dere som gjennom flere år har vist støtte og empati i vanskelige tider. Er evig takknemlig for det. Ønsker av hele mitt hjerte at alle sammen kommer i havn!

Lenke til kommentar

Fortsetter under...

ååå så herlig!! skjønner at det var tøft ja.. men kroppen er et vidunderlig maskineri, så du kommer deg nok raskt på fot igjen :)

 

så koselig med twinsa <3 en av hver :) dobbel lykke..

 

gratulerer så mye!! håper dere får mange gode stunder fremover :)

 

stor klem!

Lenke til kommentar

ÅÅÅ, det var koselige nyheter på en ellers litt slitsom tirsdag! Så flott at du er i mål og jeg husker godt følelsen av at jeg ikke måtte gjennom flere runder med usikkerhet, sorg, utredning etc. 

 

Håper du får nok hvile nå før dere reiser hjem og at støtteapparatet hjelper deg så godt de bare kan! :) Kos deg med småttisene og den større, ønsker dere en flott sommer! 

Klem

Lenke til kommentar

Annonse

For en hærlig nyhet, kjære deg!❤️💙 Gratulerer så utrolig mye med tvillingene, dette er jo virkelig en solskinnshistorie!🌞 Tusen takk til deg også, for støtte og tilbakemeldinger i tunge stunder... Det har betydd så utrolig mye!

 

Nå bare teller jeg ned til vesle frøkna vår skal melde sin ankomst!💕 Kos deg så mye med tvillingene dine og lykke til som tre barns mor!👍

Lenke til kommentar

Gratulerer såå mye!! Skikkelig glad på dine vegne. Vidunderlig følelse å være ferdig med alt dette fordi man har vært så heldig å få de barna man ønsket seg...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 måneder senere...

Jippi! Gratulerer så mye! Tvillinger i havn :-) Så fantastisk! Så glad for å lese alle disse fine meldingene her inne nå! Det går bra tilslutt!! Stor klem fra meg

Lenke til kommentar

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...