Gå til innhold

Stole på at vi fikk vite rett på UL..?


ellaaa

Anbefalte innlegg

JM sa at det ser ut som om vi får en jente. Hun sa at det er aldri 100% sikkert men opptil 80-90%. Hun tok en bilde nedifra og fryste og forstørret den så vi tydelig kunne se 3 strek. Hun sa her ser dere "kaffebønna". Har en gutt siden tidligere og det var ingen tvil at det var en gutt den gangen, selv om jeg var i uke 16 så kunne vi se hele utstyret veldig bra. Nå så vi ingen andre tegn enn de tre strekene...

 

Hva tror dere? Jeg er fortsatt i tvil..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vanskelig å si. Jeg har jo hørt om de som har fått seg en overraskelse da babyen kom ut, at det ikke var det kjønnet de fikk beskjed om på UL. Det som går an hvis man vil vite kjønnet 100 % er å dra på 3D-ultralyd, som gjøres i uke 24-34, koster 1300 kr her jeg bor. Vi har tenkt å benytte oss av det for å få vite kjønnet sikkert. Vi fikk vite på ordinær ultralyd at det mest sannsynlig ble en jente :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var på oul i dag.. hun sa at det 100% sikkert var jente! Var 3 streker der:) trodde og at de aldri sa at det var heeeelt sikkert, så jeg spurte om det var 100% sikkert og da sa hun ja;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...