Gå til innhold

Åh! Jeg kommer til å bli så skuffet!


Kakespade

Anbefalte innlegg

Jeg har en gutt fra før og mannen har en av hver fra før, og for alt i verden så ønsker jeg meg en jente. Føler på en måte at dette er min andre men siste sjangse til å få en liten jente siden vi til sammen har tre fra før. Og jeg vet så godt og kjenner meg selv så godt at jeg vet jeg kommer til å bli så skuffa hvis det kommer en gutt. Selvfølgelig setter jeg det høyest over alt om det kommer et friskt barn. Men likevel......

Lenke til kommentar

Fortsetter under...

Er ikke sikkert du bryr deg så mye om det alikevel. Håpet på gutt med første, og fikk jente, overlykkelig pga det, vi venter en gutt som kommer til mandagen, hadde håpet på jente igjen nå, men tror ikke det man bryr seg egentlig :) er glad for en av hver jeg :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Synes det er helt greit å kjenne på den følelsen jeg . Jeg tror morskjærligheten din kommer uansett , men det må være lov å ønske seg noe.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Etter 4 yngre brødre, og venninner med gutter har jeg ønsket meg en jente i evigheter. Nå som spiren sitter (forhåpentligvis) håper jeg på jente. Blir nok en liten skuffelse om de sier gutt, men jeg blir strålende fornøyd uansett :) Så lenge barnet er friskt så er jeg fornøyd, men å ønske seg er vell ikke noe galt? :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...