Gå til innhold

Når skal dere ta ansvar å fjerne denne hetsingen av en navngitt bruker?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg må si at ansvarsfraskrivelsen til dere som drifter forumet er påfallende.

Nå er en bruker navngitt, det er lagt ut link til fullt navn og bilde og hetsingen fortsetter. Kanskje på tide at dere gjør noe med det!?

 

http://www.klikk.no/forum/dinbaby/index.php/topic/144128022-hun-som-nesten-druknet-babyen-sin-det-var-verre-enn-vi-trodde/

 

Anonymous poster hash: 679c5...1fd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg mener flere av trådene som har gått i helgen angående denne saken burde ha vært slettet av moderator, ikke bare låst.

 

Det at brukere bare kan fortsette å opprette nye tråder om temaet hver gang de gamle låses er med på å opprettholde hetsen.

Man kan ikke stoppe at nye tråder blir opprettet. Men man kan slette de verste slik at det ikke blir liggende så mange låste tråder som de så linker til og bruker som kilder på nytt og på nytt.

 

Man kan si mye om det som skjedde med denne brukeren, men uavhengig av det man mener om det, så er den hetsingen som har fått foregå her - og fortsatt får foregå - gått helt av hengslene.

 

Denne saken går inn i samme mønster som med ujevne mellomrom gjentar seg på forumet. Man er restriktiv med å slette tråder, man bare låser dem, eller man ser litt mellom fingrene med det..... inntil det er blitt et massehysteri, og man må gå inn med storopprydding.

 

Ja, det er et offentlig forum. Ja, det er frivillig å skrive her. Men når det startes en slik heksejakt man har sett her, da mener jeg at forumet har en plikt til å skåne de som blir rammet så hardt - selv om de selv startet med å skrive innlegg her.

 

Man ser dette på flere områder, og det gjentar seg med hetsing av ulike grupper eller enkeltbrukere, og det skjer hovedsaklig rundt helg. Denne helgen har det vært fritt frem for hets av Cmyk og uføre. Det er ikke grenser for hva som kan sies og hva som godtas. Og når lange, lange tråder har tatt helt av, så er det ikke å forvente at brukere som ser dette skal være nødt til å rapportere hvert eneste innlegg. Vi snakker her om tråder med opp til flere hundre innlegg. Da mener jeg moderator må inn mye tidligere, enten slette alle hetseinnlegg - eller stenge tråden. De trådene som er blitt opprettet kun som en personforfølgelse (eller har utartet seg til det) bør slettes - ikke bare stenges.

 

De trådene det her er snakk om - saken til Cmyk (men også mange av uføretrådene) har hatt enorm mengde brukerklikk på seg, noen 35-40.000. Dette er selvfølgelig god butikk for forumet.

Men jeg håper at en slik praksis som har vært her i helgen ikke får fortsette. Hvordan denne saken håndteres gir en pekepinn på hvilken linje som velges fremover, og skal en slik hetsing og massesuggesjon som har foregått i helgen får fortsette så utvikler dette forumet seg i feil retning.

 

En ting er at brukere selv har ansvar for hva de legger ut og hva dette kan gjøre med dem selv. En annen ting er at forumet også har en hel rekke brukere som ikke tenker hva det de skriver gjør med andre brukere. Den hetsingen som har vært her i helgen er av en slik grad at den kan ødelegge folk. Jeg kan ikke med min beste vilje forstå at forumet skal tillate det.

 

Jeg håper man kan få en uttalelse fra de med ansvar, og jeg håper at de også kan gå gjennom og slette flere av de trådene som ikke har annen hensikt enn å henge ut enkeltbruker, oute denne, trekke saken opp på nytt og på nytt.



Anonymous poster hash: 97d9e...795
Lenke til kommentar
Del på andre sider

De gidder ikke svare engang, denne tråden ble opprettet i dag morges. Både Elin og flere av moderatorene har vært pålogget, men svare på ris og ros sidene gjør de ikke.



Anonymous poster hash: bb131...fcb
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Selv om vi er logget på er det en del andre oppgaver knyttet opp mot stillingene våre, så her trår vi til så fort det er mulig. Titter på dette nå. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...