Gå til innhold

psykisk belastning i svangerskapet


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

På grunn av psykisk sykdom i veldig nær familie (der den syke bor hos meg) lever jeg konstant i en følelsesmessig berg og dalbane med mye psykisk og fysisk stress, sinne, irritasjon og tristhet. Jeg er nå 4 mnd på vei og dette har pågått nesten hele svangerskapet og ser ikke ut til å bedres. Jeg er nå livredd for at dette skal påvirke babyen i magen på en veldig negativ måte. Noen som har erfaring med dette eller vet noe om det?

 

Anonymous poster hash: cb978...49d

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Fortsetter under...

Hei, jeg er ikke direkte i samme situasjon, men jeg har en i nær familie som er innlagt på psykriatisk avdeling akkurat nå og jeg skjønner litt hvordan du har det.

 

Jeg tror det er veldig viktig at du snakker med fastlege og jordmor om problemstillingen, og eventuelt får snakket med psykolog og pårørendeorganisasjoner om hvordan du skal takle dette.

 

 



Anonymous poster hash: abf83...a15
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg tror ikke barnet ditt har vondt av dette, men det er lurt som den over foreslår, å få hjelp til å sortere tanker, kanskje fra en profesjonell, da dette kan påvirke ditt forholdt til barnet. Det er nok også viktig at barnet dit skjermes den dagen det blir født.



Anonymous poster hash: ff041...b86
Lenke til kommentar

Jeg vil nok tro at det beste for den det gjelder er å søke hjelp fra fastlege eller psykolog. Lite sannsynlig at slikt bare "går over av seg selv" eller blir bedre etterhvert...

 

Anonymous poster hash: 4a5fe...1bd

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg får snakke med psykolog på helsestasjonen ganske hyppig grunnet svangerskapsdepresjon. Det er veldig godt for meg. Jeg anbefaler deg å kontakte helsestasjonen din, så kan de helt sikkert tilby deg støttesamtaler slik at du får lette litt på trykket!

Lenke til kommentar

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...