Gå til innhold

Alternativ behandling


kosti

Anbefalte innlegg

Har noen av dere med habituell abort prøvd akupunktur? ??? Har dere positive eller negative erfaringer????

 

Jeg begynner å vurdere det. Har ikke hatt den troen på akupunktur, men ser det er flere som har fått god hjelp på forskjellige diagnoser. Har selv diagnose habituell abort og faktor leiden. Kjenner litt desperasjonen begynner å ta overhånd og tenker at det ikke kan skade uansett.

Lenke til kommentar

Fortsetter under...

Hei, kosti!

 

Jeg går hos Anette på Frøyaklinikken og føler at det har vært til stor hjelp. Jeg har fått akupunktur, fotsoneterapi og homeopati. I tillegg har hun veiledet i forhold til vitaminer, mineraler og kosthold generelt!

 

Jeg er nå gravid for 5. gang og håper virkelig spirer klorer seg fast denne gangen!💚😘👍

Lenke til kommentar

Jeg startet med akupunktur etter min tredje MA for å få satt igang systemet og forberede kroppen til ny runde. Jeg gikk til Mette Groth på Holtet i Oslo som er jordmor og akupunktør og følte meg veldig godt ivaretatt hos henne. Om akupunktur i seg selv var grunnen til jeg lykkes tviler jeg på, men som en del av å ta vare på meg selv, sjekke kroppens balanse og få råd synes jeg besøkene mine hos henne var veldig verdifulle. 

 

Og så hadde jeg gleden å gå til henne for fødselsforberedende nåler da jeg endelig fullførte et svangerskap - mitt femte - lucky number! :) Lykke til! 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...