Gå til innhold

Blør:(


selma07 og engel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Sender mange varme tanker! Utrolig hva du skal gjennom da:/ Men en blødning kan være helt ufarlig! Du er jo kommet såpass langt, så jeg krysser fingrene for deg og tror på det beste:)

Lenke til kommentar

Opplevde det samme i uke 32. De sjekket med ul, gyn, blodtrykk, urinprøve ol. Det gikk veldig bra. Hva langt er du på vei? 



Anonymous poster hash: 0db16...ad7
Lenke til kommentar

13 uker imrg. Alt gikk fint med lilleskatten i magen ❤️❤️ Morkake over åpning... Huff, nå vil jeg at alt skal gå litt på skinner...

 

Dere er supre jenter! Tusen takk❤️

Lenke til kommentar

Annonse

Er det noen av dere som har erfaringer m forliggende morkake? Gode erfaringer;) jeg er i uke 13 så de mener at den trekker seg bort snart!

Lenke til kommentar

har ujje egen erfaring, men i juligruppa, er det noen som har fått beskjed om forranliggende livmor på tidlig ul, men at den har trukket seg bort til ordinær ul :D


 


det går nok bra, og det viktigste er jo at det er morkaka sin "feil" at du har blødninger :)


Lenke til kommentar

Himmel og hav, nervepirrende! Ble engstelig da jeg så innlegget ditt, men det var en lettelse å scrolle ned og finne ut at blødningen bare var pga. lavtliggende morkake. Puh! 

 

Så godt at minien har det fint i magen :)

Lenke til kommentar

Hei Selma! Jeg hadde forliggende lav morkake, så de sa det kunne være fare for keisersnitt om den ikke flyttet seg. Men etterhvert som magen vokste flyttet den seg bort :-) Lykke til! Så glad på dine vegne! Dette ska gå hele veien! Min deilige datter har nå blitt 6 mnd gammel og er en tykk liten solstråle!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...