Gå til innhold

Trilletur langs Mjøsa til våren? Stange - Ottestad - Hamar


Hildeli

Anbefalte innlegg

Lurer på om det er noen flere her inne som bor i Hamar/Stange området og venter barn til våren? Venter selv gutt nr 2 i april

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så hyggelig, hvor i Stange bor du da? Holder selv til i Bekkelaget/Ottestad. Var hos jordmor i går og det var visst en del av oss sa hun :-) termin nå snart du da, masse lykke til :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bor også i Ottestad. Har akkurat flyttet hit, så kjenner ikke så mange ennå.

 

Har termin om 9 dager. 

 

Har du noen erfaring med barselsgruppe fra barn nr. 1? Så hyggelig at det er flere av oss, da ligger det an til hyggelige trilleturer til våren/sommeren :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Passer jo perfekt :-) Jeg er heller ikke herfra og kjente ikke så mange da vi flytta hit og fikk barn nr 1 i 2008, men hadde en kanonbra barselgruppe da. Vi møttes faktisk her inne på forumet. Den gang var det egne barselgrupper i regi av helsesøster i Ottestad og det fungerte ikke så bra, vi var bare tre så jeg holdt meg til den andre forum- gruppa. Man blir litt " småsprø" av å bare gå hjemme med baby så fint å ha noen å sosialisere seg litt med en dag eller to i uka var min erfaring. Nå er imidlertid all jordmor/ helsesøstertjeneste flyttet til Stange så det arrangeres felles treff for hele kommunen. I følge jordmor var det ganske mange som ventet barn nå på vårparten, hun hadde rundt 20 på lista si og vi ville få invitasjon til å møtes via helsestasjonen slik jeg forstod henne :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...