Gå til innhold

Facebook


Fillibobba

Anbefalte innlegg

Hvordan er stemningen for å lage en hemmelig Facebook gruppe? Synes det er litt skummelt selv, hoho.. Men hadde vært koselig! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sitter på mobba i Brasil så da må jeg gjøre det når jeg kommer hjem til Norge i såfall;) Redd for å trykke feil så den ikke blir helt stengt eller noe her på mobba :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Pludret litt med fjesboka nå, og må ha folk på vennelista for å kunne legge dem til i hemmelig gruppe. Så om folk er interesserte, så er det bare å lete opp Silje Happycat, og legge meg til som venn, så skal jeg opprette gruppa og legge til folk. (Kan godt slette venner igjen etter at de er lagt inn i gruppa, om noen er skeptiske til å dele privatlivet sitt.) :) 

Men hadde vært koselig med en egen gruppe til oss Augustmammaer. :D Litt mer oversiktlig og enklere å skravle på enn her inne også. :) Jeg vet at jeg f.eks sjekker facebook hundreogørten ganger per dag, men roter ikke rundt her inne like mye. :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Da troooor jeg alle som har sendt meg forespørsler skal være lagt til..? Hvis ikke så får dere piske meg litt her på forumet, eller få noen til å gjøre det på face. :P Velkommen, alle sammen! :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...