Gå til innhold

Regnbuefamilier som ønsker å komme i kontakt med andre regnbuefamilier


Line&Liz

Anbefalte innlegg

Vi er to jenter fra Tønsberg som venter vårt første barn i mars 2014. Vi kjenner ikke så mange andre par med barn/ som venter barn/ kommer til å få barn i nær fremtid, så vi tenkte det hadde vært kos for både oss og den lille å bli kjent med andre i samme situasjon :)

Jo nærmere jo bedre selvfølgelig, men kos er det uansett :)  

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

Nå har vi nettopp fått positiv test ;) og bor ikke helt nær, men moren min bor ikke langt unna Tønsberg. SOm du sier, det er kjekt å bli kjent med andre i samme situasjon :) Om dette går som det skal, blir termin i starten av juli.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så koslig :) Gratulerer så masse :)

Den følelsen man får når man ser at testen er positiv er utrolig god ;)

Er det deres første barn?

Er vårt første så vi er i en skikkelig babyboble om dagen, og da er det kos å prate med andre som er i samme situasjon, så ikke venner og familie blir lei før den lille kommer ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, og gratulerer til dere også :D Ja, det er vår første, og vi har brukt litt tid på å få det til! Over to år med forsøk. Hehe... tviler på min familie blir lei, de har venta lenge på dette, men jeg skjønner hva du mener ;) Om dere vil kan vi skrive til hverandre på pm, bare send meg et pip om dere har lyst :) Så kan vi bli litt mer kjent.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi venter vårt andre barn i begynnelsen av juli :) Bor i Skien. Vil gjerne bli kjent med andre regnbuefamilier, kjenner ingen som ikke bor langt unna!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...

Hei!

 

Min kone og jeg fikk en sønn i mai, og har nettopp opprettet en gruppe på facebook for regnbuefamilier i Vestfold :) Vi har prøvd å finne noen slik gruppe, men da vi ikke fant noen opprettet vi likesågodt en selv :) Den heter: Regnbuefamilier Vestfold :)

Vi håper på at det er endel som oss som vil ha kontakt med andre i samme situasjon, som ikke bor, som dere sier, så langt unna :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...