Gå til innhold

For de som liker å lese fødselshistorier, en drømmefødsel!


Desemberbarn09 :)

Anbefalte innlegg

Min sønn kom raskt ti verden, og fødselen gikk så mye bedre enn jeg hadde forestilt meg. Jeg forstod ikke engang at fødselen var i gang, Jeg gikk og ventet på at det skulle bli "ordentlig" vondt, men det ble det ikke!

 

Min mann jobbet mye nattevakter på denne tiden, men han sluttet med det 10 dager før termin, slik at han kunne være tilstede om fødselen skulle starte på natten. Og det var lurt!

9 dager før termin våknet jeg kvart over tre på natten av murrende smerter (eller ubehag). Tenkte ikke tanken på at det var rier så jeg forsøkte å sove videre.

Murringene fortsatte, og jeg bestemte meg for å gå og tisse. Da jeg stod opp så jeg at det var litt blod i senga. Jeg vekket mannen. Ringte føden og fortalte hvordan det lå an, og de ville ha meg inn til sjekk pågrunn av blødningen. På spørsmål om jeg hadde rier, svarte jeg; "nei, bare litt kynnere tror jeg". Jeg følte på meg at alt var bra, så var ikke bekymret, derimot nesten for rolig.

 

Vi bor ca 800 m fra sykehuset, så vi bestemte oss for å gå, det ville ta like kort tid som å kjøre (bilveien blir en omvei). Kl. var omtrent 04.00 da vi gikk hjemmefra. Vi gikk i greit tempo, og jeg måtte stoppe opp litt underveis pga litt kraftige "kynnere". Så vi brukte litt tid på gåturen. Da vi stod i heisen opp til føden, fikk jeg en plutselig en fornemmelse av at noe var på gang, og det ble med ett vondere og det kjentes ut som jeg måtte bæsje. Da vi kom inn korridoren til fødeavdelingen småløp jeg og ble lagt rett inn på fødestua. Jordmor sjekket åpningen som var hele 8 cm. og like etter kom pressetrangen for fullt.

 

Kl. 05.54 var gutten ute! 9 dager før termin, stor og frisk gutt.

Tok ca 2 timer og tre kvarter fra jeg våknet til han var ute. Jordmoren mente at gåturen min trigget den raske fremgangen.

 

 

En fantastisk og intens opplevelse :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 måneder senere...

Fortsetter under...

  • 1 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...