Gå til innhold

***IKM uke 28***


Fomle84

Anbefalte innlegg

Så spennende med symptomene jenter.. Dere må holde oss oppdatert.

 

Og dere som har el for tiden må kose dere ekstra me mannen;)

 

Våknet av mannen kl 0530 som holdt rundt meg å sa: "Du er gravid du!". Jeg har ikke villet snakke noe om evnt graviditet med han før jeg har en positiv test. Men han mente han kjente på puppene mine at det var stor forandring. Plutselig satt han i sengen og snakket om babynavn..;) God start på dagen:)

 

Har ikke merket noe til kvalmen enda i dag da, men det gjør ingenting:)

 

Ha en fin dag alle sammen:)

 

Anonym87

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hyggelig start på dagen ja, Anonym87:-)

 

Jeg synes området rundt brystvortene plutselig har blitt større, og har faktisk vært litt kvalm i dag. Har riktignok også vært litt rar i magen, men kjenner forhåpningene stiger!

 

Vel, ble spådd her inne i går at jeg ikke er gravid nå, men at jeg antagelig blir det snart... så jaggu ikke godt å vite.

 

Prøver å fokusere på litt andre ting i dagene frem til ikm, men det er ikke lett altså!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann jenter,tror jeg må over her for jeg hadde forsinket el denne gangen så da har jeg ikm dag tirsdag 10 juli tror jeg d blir assa. Kan noen vær så snill å føre meg opp på lista her?? Ellers så har jeg hatt murringer å vært i livmora siden jeg hadde el for ca 1 uke siden å håper virkelig at spira sitter nå..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mandag 9.juli

*Fomle84 (sånn ca.)

*PeppaPig

*AIK

*88frøken

 

Tirsdag 10.juli

*Anonym87

*~Lena~

*Spire ønskes :)

 

Onsdag 11.juli

* Florida 11

 

 

 

Torsdag 12.juli

*Lille trille ♀

 

 

Fredag 13.juli

*JuniGull10

*Nora-Pernille

*AngryBird

*AgyBirdie

 

 

Lørdag 14.juli

* Najaden 15 PP

 

 

Søndag 15.juli

*Mmbaby

 

 

************************

 

Gravid

 

 

************************

Ny pp

 

************************

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper med deg spire ønskes:) Dette blir en spennende uke for oss i ikm28!:) Håper det blir mange spirer neste uke for oss alle:D

 

Anonym87

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest JuniGull10

Har vært murringer idag også, men ikke så intense som igår. Det er så vanskelig å vite hva jeg skal tro/tolke.. Jeg husker ikke at jeg hadde noe særlige symptomer så tidlig forrige gang, men da var jeg ikke på jakt heller, for jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli gravid så fort som jeg ble da.

 

Men selv om tiden går sakte, så går den fremover!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

jeg har valgt å ikke kjenne etter symptomer siden mensen å graviditet har samme symptomer..hehe..eneste jeg kan si er annerledes er at jeg har hatt murringer i livmoren siden den dagen el starta å at jeg fortsatt har d. så d må vel bli symptomet mitt da :) tar d med et smil enten eller her for jeg har valgt å innstille meg på d negative så d heller kan bli en overaskelse :) krysser fingrer for oss alle sammen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjelp meg jenter.. hold meg på jorda! *hihi*

 

Jeg som aldri pleier å ha pms symptomer, har så mye symptomer for tiden at jeg nesten renner over :P

Uansett så tenker jeg meg innom et apotek i dag. Fornuften sier at jeg bør vente med å teste til tidligst lørdag, men så ufornuftig som jeg fungerer disse dager kan det fort hende jeg svir av en i dag eller morgen. Det eneste som holder meg igjen er frykten for å bli skuffet.. Det er her dere kommer inn i bildet.. hjelp meg! Hold meg igjen!!

 

Brystene er like ømme, kvalmen er til stedet, har vondt i ryggen/korsryggen og stikninger nederst i magen titt og ofte. Føler meg liksom for aller første gang gravid. Kan selvfølgelig være feil, men det føles rett for en gangs skyld.

 

What to do??;) Apoteket åpener ikke før ni, da er jeg der!;)

 

Anonym87

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

What to do?? ;) Apoteket åpener ikke før ni, da er jeg der! ;)

 

Anonym87

 

 

ps. Hvis dere vil regne med/for meg. Som vanlig har jeg hatt 28 syklus, forrige var på 32. Første dag i forrige tr var 8.juni. Når synes du jeg skal teste?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fler enn meg som ikke kjenner noe symptomer enda, men som har en magefølelse?

Har skikkelig på følelsen at noe har skjedd nå (og den magefølelsen har hatt veldig mye rett i det siste på andre områder!) så kommer til å bli skuffa når evt mensen kommer om en drøy uke;)

Er for første gang litt besatt i ventetia... :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anonym87: Jeg hadde startet testing nå hadde dette vært meg... Ikm er vel førstkommende fredag for deg da (blir det ikke?). Jeg er litt småutålmodig og hadde startet nå (i alle fall fredag om ikke)

 

Jeg er så spent denne mnd. Det er eneste gangen jeg vet når jeg har hatt el (testet med el test, noe jeg ikke bruker å gjøre..). Vet at vi la inn aksjer i passende tidspunkt (flere ganger) i forhold til el. Men, jeg har bare en eggleder så det er ikke sikkert jeg har hatt el på riktig side da... Men, uansett så har jeg veldig tidlige symptomer - er veldig kvalm og har masse stikninger rundt livmor/eggleder/eggstokk området. Og har en god feeling. Men, det kan jo bare være kroppen min som spiller meg et puss. Er bare 7 dpo (men har et par ganger testet positivt allerede fra 8 dpo). Krysser fingrene og håper at symptomene er pga en liten spire!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ta en test Anonym87!!

 

Har hatt mange symptomer selv, og klarte ikke å dy meg. Tok en test som selvfølgelig ble blendahvit. Arrrg... Men det er jo selvsagt alt for tidlig å teste da det fortsatt er 8 dager til ikm, men håpet rant litt ut av meg nå.

bah

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Spennende dager for dere med ikm tidlig i neste uke... Jeg er bare på 3 dpo.... Leeeeenge å vente.....

Jeg er usikker på om EL har vært ennå, for min del - for temperaturene spretter opp og ned som en jojo... Så vi er flere som ikke skal teste før sent i neste uke - og for min del tester jeg neppe da, for da er jeg på ferie :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjedelig å ikke vite da najaden... Jeg er og på ferie neste uke, men tipper det kommer til å ligge et par billigtester i kofferten ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg kjøpte et par CB tester på apoteket. Men er så fryktelig redd for å bli skuffet, tror det er for tidlig å teste enda... Akkurat nå sier magefølelsen min meg at jeg ska vente til lørdag, for egentlig hadde jeg bestemt meg for å ikke teste før i neste uke, men pga av planer på lørdagkveld vil jeg gjerne vite det da om det er mulig... aaahh... miksende følelser!!

 

Hvordan går det med dere? Er symptomjakta deres i gang? Herlig for dere som skal på ferie, kanskje dere klarer å tenke på andre ting enn testing?;)

 

Anonym87

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke jakta på symptomer enda, men har en magefølelse og er lettere bestatt av å bli gravid nå... Selvom fornuften mener noe helt annet:P

Godt å snart dra på ferie og ta litt BIM-fri ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner jeg er litt forbanna på den kroppen min akkurat nå!! Gitt meg masse pms symptomer som jeg vanligvis ellers ikke har, slik at jeg nesten begynte å tro at jeg var gravid. Da jeg fikk en blendahvit gr.test i dag, forduftet alle symptomene på et blunk. Kroppen er jammen rart skrudd sammen!

Men men, er i 2 pp, så må vel være litt mer tålmodig enn som så.

Og jeg som hadde tatt både bidronning + hostesaft samt hoppet til køys i en hel uke....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mammadrøm: Så trist å høre om den blendahvite testen og at symptomene dine forsvant da.. :( skjønner at det var deprimerende, men det betyr ikke at håpet er ute vet du:) Bare ha tålmodighet til ikm:) Skal krysse fingrene for deg og alle andre:)

 

Kvalmen ga seg etter 6 timer i dag, så i ettermiddag har jeg bare kjent på noen stikkninger. Ellers er det lite her også. Får vente til lørdag tenker jeg, men er faktisk forberedt på at den kan være negativ da å. Rart med det. men jo mer vi snakker om negative tester, så virker det så inn på humøret.

 

Ha en fin kveld alle sammen!

 

Anonym87

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for støtten anonym87! Det er helt sant at alt håp ikke er ute, og det er viktig å tenke positivt.

Skal prøve å ikke tenke så mye på saken frem til ikm.

Litt kronglete med prøving ift festlige anledninger. Er bedt på fest både fre og lør, og vet sannerlig ikke hvorvidt jeg skal drikke eller ei...

 

Kvalme er jo et godt tegn da! Krysser fingrene for deg og:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag er symptomene her igjen! Murringer i magen, og halsbrann. Usikker på om jeg brygger på en forkjølelse eller om det faktisk er halsbrann...

 

Nå- ut og nyte sola:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest JuniGull10

Enten så er jeg gravid eller så må jeg ha forsinket el.. Skjønner ingenting jeg.. Tok en el-test og den var superpositiv.. Jeg har hørt om folk som får positive el-tester før de tester positivt med g-test, så jeg tenkte å forsøke siden jeg har mange igjen og jeg kjenner mange tegn på kroppen. Jeg forsøkte meg selvsagt på en g-test etterpå, men jeg klarte ikke å vente til imorgen tidlig, så tok den med ettermiddagsurin, blendahvit..

 

Jeg hadde positive el-tester fra fredag-onsdag forrige uke, el-slim på søndag og mandag, så jeg må jo hatt el? Jeg har antatt at selve el var mellom onsdag og fredag en gang..

 

Typisk om kroppen ikke fikk til å slippe egget og slipper det nå, for nå er nemlig mannen min bortreist! Blæ..

 

Jeg er på dag 25 i syklusen.. Jeg er uregelmessig og har svært sjeldent sykluser på under 30 dager, så har nok ofte sen el.

 

*Utålmodig*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så spennende da JuniGull, får håpe det dukker opp en positiv test snart, ta en imorgen tidlig?

Her er jeg 6 dpo, og merker ingen symptomer og har ingen magefølelse heller. Er bare 1 pp., så er egentlig bare forberedt på at det ikke går så raskt. Men er spent for det! Vi reiser bort imorgen, kommer tilbake tirsdag, så tenkte å ta en test onsdagmorgen 2 dager før IKM. Blir alltid ekstra spennende med testing før mensen, så man kjenner litt hvor nervepirrende det er. Men håper såklart mensen bare holder seg langt unna meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest JuniGull10

Ja, det er litt for spennende og.. Jeg tester nok ikke før søndag el mandag, vil vente på mannen min og det er jo tidlig ennå. Det er bedre å bli skuffet en gang, enn flere! ;) Vi får vente til helga eller over helga dere! Gleder meg til å høre om mange positive tester! Jeg reiser bort i helga, men skal pakke med 1 stk test, resten får vente hjemme til Ikm om helgas test ikke er snill mot meg! :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...