Gå til innhold

Noen med erfaring med falsk krupp unger??? Når slutter de med falsk krupp???


Tutla

Anbefalte innlegg

Den eldste hos oss har slitt med falsk krupp siden h*n var 3 mnd og er nå snart 4,5 år! De siste kveldene har hun begynt igjen, 3 gang dette året......... Ikke dårlig nok til at vi gir Predisolon, men ikke langt fra heller...... Vi begynner å bli desperate og fortvila - for er jo ikke noe vi kan gjøre for å forebygge (har prøvd alle kjerringråd, vært hos fastlege og spesialist og legevakt mange ganger)

 

Det er absolutt utelukket astma - da vi har vært hos spesialist i lungesykdommer 3 ganger det siste 1,5 året. Fastlegen og legevakt hører heller aldri astmalyder, og astmamedisinen hjelper ikke - så ikke astma (for de som ville mene det).

 

Dere som har hatt barn som har hatt mye og til dels alvorlig falsk krupp over lang tid og er såkalt kruppunger - når gikk det over? Hvor gamle var de ved siste anfall??? Har lyst på et lite lys i tunellen........

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har en på 5,5 år som har både astma og falsk krupp. Så snart han får bittelitt feber og snørr, blir han tett rundt midnatt og så har vi det gående. Kald luft gir bedre krupp, men verre astma. Veldig festlig! Siste året har imidlertid kruppanfallene kommet sjeldnere, så vi håper han snart er over det. Værste året for oss var da han var mellom 3,5 og 4,5 år. Da hadde han seks falsk krupp perioder på ett år, hvorav to medførte innleggelse. God bedring til deres lille!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husker ikke helt når han hadde sitt siste skikkelige anfall, men han kan ha vært ca 5-6 år. Nå fyller han snart 8, og i vinter hadde han fortsatt bjeffehoste når han ble skikelig forkjølet, men uten "krupp-pusten". Det er ikke noe hyggelgi mens det står på, men godt å vite at de vokser det av seg.

 

Riktig god bedring :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...