Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online
Foto

Kan jeg lage en stor lasagne på forhånd, sette den 4 timer i kjøleskap og så steke den?


  • Logg inn for å svare
4 svar til dette emnet

#1 Anonym bruker

Anonym bruker

    Superbruker

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1 273 127 Innlegg:

Skrevet 17 februar 2012 - 11:43

Eller vil kjøttsaus og hvit saus renne i bunnen og platene bli bløte?

Annonsebilag
Annonsebilag

#2 Mamma'n og englebaby'n

Mamma'n og englebaby'n

    Aktiv bruker

  • Medlem
  • PipPip
  • 306 Innlegg:

Skrevet 17 februar 2012 - 11:46

Jeg har laget lasagne dagen før jeg skulle steke den også, gikk bra det. Sto kaldt over natta selvsagt. Evt kan du halvsteke den :)

#3 moota m storesøster&lillebror

moota m storesøster&lillebror

    Superbruker

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 8 316 Innlegg:
  • Stedpå nydelige Jæren

Skrevet 17 februar 2012 - 11:48

Jeg synes bare den er bedre om den står litt før jeg steker den :) Så det går helt fint :D

#4 Anonym bruker

Anonym bruker

    Superbruker

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1 273 127 Innlegg:

Skrevet 17 februar 2012 - 11:51

Det går bra hvis sausene ikke er for tynne. Du kan imidlertid få litt problemer med steketiden. Platene vil være ferdig oppbløtt pga tiden, samtidig som sausene har blitt kalde slik at det tar tid å varme dem opp. Hvis det er mulig ville jeg heller laget sausene ferdig og revet osten på forhånd og så varmet opp sausene rett før jeg puttet lasagnen i ovnen. Så lenge alt er klart tar ikke det mye ekstra tid ettersom du varmer sausen mye raskere i kjele enn i ovnen.

#5 Gjest_irismor_*

Gjest_irismor_*
  • Gjest

Skrevet 17 februar 2012 - 11:55

Lagde lasagne i går :-)
Jeg lagde den ferdig på morgenen og stekte den i går kveld. Synes faktisk at den blir best hvis den står og "koser" seg et par timer før den stekes. Har også lagd den dagen før jeg skal servere den.