Gå til innhold

Hvor mye klær i 50 og 56?


Lilla-Turkis

Anbefalte innlegg

Er en veldig lite stresset person. Alt ordner seg på et eller annet vis.

Men tror at "bygge rede" hormonet slo til denne uka her for nå kjente jeg at jeg plutselig måtte ut å handle for å være litt forberedt:)

 

Men hvor mye har dere/tenker dere at en trenger av klær i størrelse 50 og 56? Selv om jeg synes det er stilig med kule klær så er jeg kanskje mere av den praktiske typen og ser for meg at det går nok mest i body og strømpebukse/bukse/sparkebukse den første tiden. Og ikke noe mere fancy enn det.

Har 3 sett (body og sparkebukse + strømpebukse) i størrelse 50. Burde kanskje ha noen til? (Jeg har ikke tenkt til å stresse med klesvask første uka).

Og i størrelse 56 har jeg 5 sett. + ett par tynne ull pysjer.

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det holder :-) Det er jo ingen krise å bruke en størrelse større enn det som passer perfekt de første dagene om du, mot formodning, skulle få en unge som gulper ut alt du har den første uka. Mannen, eller noen andre, kan da også dra og kjøpe noe dersom det skulle bli behov for det.

 

.. når det er sagt, så er det lov å kjøpe mer dersom man har lyst. Bare fordi man har lyst ;-)

 

Husker ikke hvor mye jeg hadde med førstemann, men mye mer enn jeg trengte. Han gulpet nesten ikke i det hele tatt (hadde da vett til å holde på alt av næring *he he he*), så klærne ble jo aldri skitne.

 

Kommer nå til å gå igjennom babyklærne etter nyttår, og supplere med nye (kule) klær dersom det er behov for det. Mener å minnes at jeg brukte veldig lite i 50, og mye mer i 56. Helt normal baby som var 50 cm og 3300 g ved fødsel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Hmm... hvis du ikke vil stresse med klesvask første uken så kan jeg ikke skjønne at det der er nok.. Du kan tenke deg at du bruker ,inst 2-3 klesskift i døgnet.. Løs mage, gulping, you name it..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...