Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online
Foto

Pavlova kake


  • Logg inn for å svare
3 svar til dette emnet

#1 Anonym bruker

Anonym bruker

    Superbruker

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1 368 597 Innlegg:

Skrevet 19 mai 2011 - 18:09

Skal lage pavlova kake til imorgen. Har kikket litt på noen oppskrifter på nettet og det er mange forskjellige. Noen er med hvitvinseddik, noen med bringebæreddik og noen uten eddik. Hva bruker dere? Er det viktig å ha i en av eddikene eller går det fint å lage uten? Har dere noen oppskrifter dere bruker? Går det bra å lage marengsbunnen idag og pynte kaken med krem og bær imorgen før gjestene kommer? Er dette en veldig vanskelig kake å lage eller er den lett å få til?

Annonsebilag
Annonsebilag

#2 Anonym bruker

Anonym bruker

    Superbruker

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1 368 597 Innlegg:

Skrevet 19 mai 2011 - 18:23

Ingen som kan hjelpe meg? :)

#3 Anonym bruker

Anonym bruker

    Superbruker

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1 368 597 Innlegg:

Skrevet 19 mai 2011 - 18:27

Jeg lagde denne til 17.mai. Jeg syns den ble litt i største laget og ville laget den med 4 eggehviter neste gang. Jeg brukte maizena i stede for maismel. Mrs Kerr's Pavlova 6 egg whites 12 oz sugar 2 teaspoons vinegar 1 teaspoon vanilla essence 2 teaspoons cornflour Heat oven to 250 degrees F (125 degrees C) Beat egg whites till stiff, then beat in sugar a little at a time. Add vinegar, vanilla essence and cornflour and gently fold into egg white mixture. Cover a baking tray with a piece of tinfoil, and scrape egg white mixture out onto foil. Using a spatula, form the mixture into a circle about the size of a dinner plate. Bake for 1 1/2 hours total -- turning oven off after 1 hour. When cooled, decorate with whipped cream, and fruit or chocolate shavings.

#4 Anonym bruker

Anonym bruker

    Superbruker

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1 368 597 Innlegg:

Skrevet 19 mai 2011 - 18:31

jeg bruker denne og den blir kjempegod..og lett å få til.....putter oppå det jeg vil da..men bruker bunnen...blir vanlig marengs lissom! http://trinesmatblog...krem-og-blabær/