Gå til innhold

velge kjønn i Tjekkia.


line3mann

Anbefalte innlegg

Hei jeg vurderer sterkt å dra til utlandet for å prøve å bestemme kjønn på vårt fjerde barn. Jeg vil gjerne komme i kontakt med andre par som også har tenkt å gjøre dette eller som har gjort det. Leste her inne at noen fikk tvillingjenter etter å ha gjort det i Tjekkia. Vil veldig gjerne få kontakt med deg eller andre som har gjort det der. Bedre å reise dit enn USA. Hadde vært fint hvis vi var flere par som kunne reist nedover sammen.

 

Hilsen Line

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Fortsetter under...

Hei!

Vi vurderer også å reise til utlandet for å få ei lita jente, siden vi snart har 2 gutter.. ;)

Har du funnet ut noe mere om hvilken klinikk dere vil bruke osv?

Lenke til kommentar

Hei jada. Takk for svaret. Jeg har ikke fått vite så mye ennå, men holder på å sjekke. Har fått svar og link til en klinikk i usa. Men har lest her inne at ei dro til tjekkia og ble gravid med tvillingjenter. Hadde vært greit å slippe å dra til USA. Det vil jo bli mmjye dyrere. Fint om vi kan holde kontakten. Så dere har snart to gutter, når er termin din:). Vi venter tredje gutten 19 mai. Så neste gang vil vi gjerne ha litt hjelp til å få jenta. Tror det er liten sjanse for at vi kommer til å få en jente ellers. Stor klem fra meg.

Lenke til kommentar

Har termin 9 mai! :o)

Tror også det er liten sannsynlighet for at vi får ei jente på naturligvis siden det er overtall av gutter på både min og mannen min sin sin side..

Fant en link her inne til en klinikk i London som driver med dette, man tar noe av behandlingen der, mens resten av behandlingen (som ikke er lov i England), gjør man i Kypros.

Har også kontakt med en klinikk i Russland.

Men er jo vanskelig å vite hvilken klinikk man skal velge, og hvor seriøse de er osv..

Ja fint om vi kan holde kontakten og informere hverandre om vi får noe mere informasjon osv! :o)

Klem klem

Lenke til kommentar

Hei. Da har du termin noen uker før meg. koselig. Ja det er nesten bare gutter i familien vår også. Jeg har lest her at man ikke bør velge en klinikk i Russland for der er sjansene for at man faktisk blir gravid enda mindre. Det er også viktig at klinikken er seriøs osv. Hvor i landet befinner dere dere? Vi er veldig interessert i å dra samman med et eller flere andre par når vi skal gjøre det. Det er fint å kunne være fler som kan støtte hverandre og som gjennomgår det samme. Har dere tenkt på om dere vil vente lenge til dere eventuelt skal prøve. Jeg tror det kan være greit å ikke gjøre det for det kan jo ta litt tid å bli gravid. Synes også det er greit at det ikke blir så stort hopp mellom dette barnet og det neste:). Du kan jo få min e mailadress så kan vi snakke sammen andre steder enn her inne.

 

Klem fra meg.

Lenke til kommentar

Må bare spørre om det er så ille med "bare" gutter?

Hva tenker guttene siden når de en gang får rede på at foreldrene dro til utlandet får de MÅTTE ha jente?

Hva mener mannen deres?

 

Hva med alle de hormonene dere må ta kansje flere ganger?

 

Har dere tenkt over alt dette?

Lenke til kommentar

Annonse

Må vel svare anonym også da! ;)

Gutter er aBSOLUTT IKKE ILLE!! Men det er et stort ønske både hos meg og mannen min og kunne ha barn av samme kjønn! Har ingen ting med at jenter er mere verdt enn gutter etc.. Er mange grunner til at mange gjerne vil ha barn av begge kjønn sånn er det bare.. ;)

Tror ikke guttene vil reagere på det i det hele tatt, hvorfor skal de det?? Det betyr jo ikke at vi ikke er fornøyde med de!!!!!

 

 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Jeg synes at d e så dumt at man kan velge kjønn, man får d som er meningen at man skal få og skal være gad for d, selv har jeg flere gutter å en dødfødt jente og vente nå en til og håpe jo veldig på at d blir jente men ville aldri gått så langt å dra en plass for å velge. Det er jo dager før eggeløsning som er størst sjangs å få jente på da siden jentesæden lever lengst. så sex to tre dager før eggløsning er best tid for jente, guttene mine har blitt t på eggeløsningperioden. Vet jo at ikke alle vet når de har eggeløsning men man burde være fornøyd med det som setter seg om d så e gutt nr 3,4,5,6, Er nå min mening.

Lenke til kommentar

Jeg synes det er BRA at en kan velge og skulle ønske det snart ble slik over hele verden om en har en av motsatt kjønn først.Lykke til dere som er i gang med IVF/PGD. Det er en tøff prosess, og et mislykket forsøk var nok for oss.. Fikk det heldigvis til på naturmetoden i etterkant og livet vårt er mye herligere med barn av ulikt kjønn.

Lenke til kommentar

Takk for fint svar. Ja det er nok en tøff prosess. Får håpe det klaffer på første forsøk for oss når vi skal prøve. Jada jeg er litt treg har ikke fått opprettet en mailadresse ennå. Men har ikke glemt deg. Klem

Lenke til kommentar

Annonse

Jaja, dere tenker ikke over at dere synder sterkt mot gud. på samme måte som abort. Kan straffe seg. Hvem vet sikkert? Er dere så desperat at dere tar sjansen? jeg hadde ikke gjort det, selv om jeg forstår godt ønske om begge kjønn...

Lenke til kommentar

jeg og mannen vurderer også å velge kjønn i utlandet. Foreløpig er vi i tenkeboksen. Det er mye å vurdere, både praktisk, økonomisk og følelsessmessig. Men, noe vi ikke tenker på er at vi synder mot Gud!!! Tenker at i et eventuelt oppgjør med vårherre så må det da være viktigere at jeg er en god mor til mine barn, og at jeg bryr meg om og stiller opp for familie og venner. Og, at jeg ikke fordømmer andre for deres valg, men prøver å forstå dem.

 

Jeg ønsker alle som skal velge kjønn i utlandet masse lykke til. Det hadde vært gøy å høre fra noen som har gjennomført dette.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Herregud måtte nesten le litt når jeg leste svaret på innlegget mitt om at vi som tenker på å gjøre dette synder mot gud. Ja da tenker jeg at da er det virkelig mange som synder. Jeg vet at mine barn kommer til å få det kjempe bra og at de kommer til å få en trygg oppvekst med all den kjærlighet jeg kan gi dem. Det er jo veldig greit å undertegne innligget sitt med anonym når man skriver en sånn melding. Det er jo litt feigt synes jeg da og også en synd ved at man ikke tør å stå for det man sier og kaster stein i glasshus:).

 

Det hadde vært veldig fint å komme i kontakt med andre som har gjort det eller planlegger å gjøre det i nærmeste framtid.

 

Vennlig hilsen Line.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Dette hører kanskje ikke helt hjemme her, men i stedet for å bruke mye tid og penger på å reise til utlandet har vi kjøpt "girl kit" på genselect.com som garanterer med 96% å lykkes med å få kjønnet man ønsker om man følger programmet, og alt gjøres hjemme. Det er hvertfall vært et forsøk :o)

Lenke til kommentar

Når en først velger kjønn, kan en også feks velge øyefarge? Hvis en bruker donor?

Koster det mye ekstra?

Bare lurer.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

man kan ikke velge øyefarge og hårfarge på barnet men jeg antar man kan gjøre dette på donor.

Finnes ennå ingen genetiske tester som avslører farge på øyne og hår av et foster

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...