Gå til innhold

Hvor mange har du ligget med?Ikke krangleside


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hæ......????? Har dere virkelig hatt sex med så mange????? Skjønner jo godt at dere skriver under "hvem er far til barnet mitt"??? Nå er ikke jeg noen prippen jomfruelig kvinne men SÅ mange??? Hadde dere skrevet 5-10 stk hadde jeg kunne forstått det! Kan jeg spørre nårtid dere debuterte seksuelt da?

Lenke til kommentar

He he.., for en morsom diskusjon!

Jeg vet veldig godt hvem som er far til mitt barn, men var innom denne siden mest av litt nysgjerrighet..

Jeg må nok innrømme at jeg har hatt over 40 stk.., men ser ikke på meg selv som "horete" fordet..

Når man er singel i mange år, har det lett for å bli sånn, tror jeg. Jeg debuterte når jeg var 16, har hatt mange kjærester, noen av dem langvarige, og aldri vært utro. Likevel ligger vel antallet på ca 50 + vil jeg tro :-) Det er sikkert litt for mange, og noen av de 1-night-stands kunne sikkert vært unngått, men det falt seg naturlig der og da. Og ingen vits i å angre på ting man har gjort.

Jeg Synes nå 5 stk er lite jeg da, om man er over 30 år..

Men det er nå min mening.

Lenke til kommentar

Hei det var jeg som startet denne traden.Jeg er 22 og debuterte faktisk som 12aring...off..angrer ikke pa han forste og siste men alle de andre...Skulle onske jeg bare hadde de to jeg...hehe 25 er litt mange syns jeg..

 

Men kjempe spennende og hore andres historier og.

Lenke til kommentar

Annonse

5 eller 6 eller 7, et definisjonsspørsmål igrunnen.. Er 26 så syns det er et greit antall, om man teller hvor mange jeg har klina (med hudkontakt)kommer man nok raskt opp i over 30 stykker. Hihi..

Lenke til kommentar

Meg 14:19 igjen, Jeg angrer ikke på at jeg har hatt sex med de jeg har. Men jeg angrer faktisk på at jeg ikke hadde sex med flere av de jeg klina med. Skulle liksom "vente" med selve sexen.. Var bla borti en mega-penis som jeg angrer på at jeg ikke prøvde når jeg hadde sjansen.. Men gjort er gjort, man er jo ung og gjør litt rare ting.. Er godt etablert nå, derfor jeg igrunnen kunne vært litt mer aktiv når jeg hadde sjansen.. ;)

Lenke til kommentar

Er snart 30. Har ligget med rundt 15 stykker. Debuterte da jeg var 16. Angrer jeg på noen? Nei, i grunnen ikke. Ser jeg årsakssammenhenger til hvorfor ting ble som de ble? Absolutt. Dette er erfaringer som har formet meg som person.

Lenke til kommentar

Var 14 år. Angrer fordi det var for tidlig, fikk ikke noe ut av det og typen min var et helsikes troll. Er 24 nå, og har hatt 10 stykker. Men jeg tenker mest på det som 9. Han ene var så elendig at jeg vet ikke om jeg kan telle ham med.. ;) Og han angrer jeg på da, absolutt. Ellers har 7 av dem vært i forhold da.

Lenke til kommentar

Jeg er 22 og har hatt sex med 2 stykker. Debuterte når jeg var 15. Da snakker vi om to stykker jeg har hatt langvarige forhold til. Jeg er av den kanskje "gammeldagse" oppfatning at "sex skal være noe vakkert mellom to personer som elsker hverandre", og derfor er jeg veldig godt fornøyd med antallet. Jeg har ikke lyst til å vise frem kroppen min til en masse folk. Personlig kunne jeg aldri ha hatt en masse one-night stands, for meg ligger det mye følelser i sex, og det er det jeg liker veldig godt med det og.

Lenke til kommentar

Jeg er 20, debuterte som 16, og har vel ligget med ca 15 stk.. Tror jeg....

Angrer på noen av de, ja... Men gjort er gjort, og alt er erfaringer...;)

Syns ikke noen er "hore" selv om de har ligget med 40 stk..

Mannfolk kan ha ligget med 100 før de er 30 uten å få et eneste stempel, men vi jenter har verken lov å ha lyster eller lyst til å utforske og prøve - og FEILE...

Har du lyst har du lov.. Ingen bestemmer hva du bør/ikke bør gjøre med din egen kropp... Og ingen har rett å dømme deg for noe etter hva du "liker og ikke liker å gjøre"....

Lenke til kommentar

Føler meg nesten litt gammel når jeg sier dette.....er 28 år og jobber med ungdom og desverre er det fortsatt slik at jenter får lettere rykte på seg for å være løs enn gutter.....og evig eies kun ett dårlig rykte. Og det er en gang sånn at selv om man roer seg ned og får barn så får barna alltid vite at mora di var ei flyfille.

Dette er ikke ment moraliserende,men ser så godt at det man gjør kan følge deg og lage masse problemer i framtiden. ( ser det i jobbsammenheng).

 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Annonse

Hei!

 

Jeg er 26 og har faktisk hatt kun en. Debuterte med han som 16 åring og vi har vært gift i over 5 år. Jeg er ikke "gammeldags", jeg var bare så heldig å møte drømmemannen og sjelevennen min tidlig =)

Lenke til kommentar

Morsom side ja:)

 

er 26 år, har vært sammen med min mann i 6 1/2 år nå, og venter det tredje barnet. har vel kanskje ligget med 10 stk siden jeg debuterte som 17 åring, hadde ingen forhold før min mann kom inn i bilde!

 

synes det er greit å ha prøvd ut litt før man setter seg til ro. greit å vite hva man ikke går glipp av ved å være gift.

 

bare så det er nevnt også, så opplevde ikke jeg hva sex var for fult før jeg fant en som jeg elsket. det er da du får noe spesielt.

 

godt med one nigth stand også. men best med dem man elsker.

 

 

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg er 28 år, har hatt sex med 9 stk. (siden jeg var 18)

2 av de har vært i langvarige forhold med fine menn.

4 var menn i noe mer kortvarige forhold, (sånn en/ to måneder eller så).

Faktisk bare 3 skikkelige one-night stands.

 

Kunne ikke vært flere uten at jeg skulle ha vært utro, fordi jeg har hatt kjæreste i 7 av de 10 siste årene. Og utro skal jeg aldri være!

 

Og jeg ville heller ikke at det skulle ha vært færre, selv om ikke all sexen har vært god. Særlig ikke one-night standsene. Himmel og hav! Snakk om dårlig sex.

 

Den beste sexen er jo i sånne små romanser, og i de første årene med mannen min.

 

 

Lenke til kommentar

Er 32 år, debuterte som 16 åring...har hatt 18 stk...av disse er 8 lengre eller kortere forhold...Nå har jeg slått meg til ro med en fantastisk mann.

Har aldr vært utro å angrer ikke på noe...selvom to av forholdene resulterte i to barn...og har hatt en PA..

Dette er livserfaringer som gjør at jeg er den jeg er i dag...erfaringer jeg tar med meg videre og som jeg ikke villet gått glipp av...sånn er det bare!!!

Lenke til kommentar

Jeg er 21 år, og har ligget med 17 stk..

Syns egentlig ikke det er så mange, tatt i betrakting av at jeg debuterte som 13 åring..

 

Og uansett, mange eller ikke, det er ingen vits å dvele ved noe som ikke kan endres!

Nei, jeg er ikke sikker på hvem som er faren til babyen min.

Det står mellom 2 stykker.

Jeg var singel, og rota med en fyr, og samme uken fant jeg og eksen tilbake til hverandre.. Iallefall for en natt. Jeg var fortsatt fryktelig svak for han, og det var han fult klar over og benyttet seg av det.

 

Skal jeg da stemples som løs?

 

Uansett så har ingen av dere, hvor mange dere har ligget med eller ikke, noen rett til å dømme verken meg eller andre for hvor mange vi har ligget med.

Lenke til kommentar

Jeg blir 29 i år og har hatt sex med 7 stk. Synes det er for mange,men jeg ser jo her inne at jeg ligger laaangt under snittet. For min del skulle jeg ønske at jeg ikke hadde utlevert noe så personlig til andre enn mannen min. Men men,gjort er gjort=)

Lenke til kommentar

Er 28 -har ligget med 5 -syns i grunn det er nok. To-tre av dem kunne jeg godt ha vært foruten... To langvarige forhold (inkludert det forholdet jeg er i nå).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...