Foreldrekonkurranse

Vinn kjøkkenutstyr til 3550 kroner

Du trenger bare svare på et enkelt spørsmål.

Publisert Oppdatert

Vi bruker mye tid på kjøkkenet i løpet av en uke for å lage maten barna drømmer om til middag. Nå kan du vinne kjøkkenutstyr som kan gjøre matlagingen litt enklere og raskere. Vi trekker ut 2 heldige vinnere som enten får en kjøkkenmaskin eller en kaffetrakter og en vannkoker i premie. Du deltar i konkurransen ved å svare på spørsmålet under.

Kjøkkenmaskin

Kjøkkenmaskinen Braun Multiquick 5 K700 har et unikt 2-skålssystem og 600 watts motor. Her kan du hakke alt fra løk og nøtter til klumpfrie blandinger eller pureer. Den store skålen klarer opptil 2 liter væske eller deig opptil 1,5 kg. Alle de avtagbare delene kan vaskes i maskin. Verdien er 1.399 kroner.

Kaffetrakter og vannkoker

Braun Sommelier Kaffetrakter KF 610 har en isolert termokannen som holder opptil 10 kopper kaffe varme i timevis, samtidig som kaffesmaken bevares. Den slår seg av automatisk etter trakting, og er enkel å rengjøre. Verdien er på 1.698 kroner.

I tillegg til kaffetrakteren vår du en Braun Multiquick 3 WK 300 vannkoker til en verdi av 459 kroner. Den kan koke opp 200 ml vann i løpet av 45 sekunder. Vannkokeren skrur seg av automatisk når den er tom, når vannet har kokt opp, når lokket åpnes eller dersom den fjernes fra basestasjonen.

Les også:

15 tips som får kresne barn til å spise godt

Er familien din sunn nok?

10 kjappe middager barna liker

Klarer du denne quizen er du trolig lege.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag