Foreldrekonkurranse

Vinn elektriske tannbørster for 2900 kroner

Du trenger bare svare på et enkelt spørsmål.

ELEKTRISKE TANNBØRSTER: Den nye tannbørsten fra Oral-B, Black 7000, har en utsalgspris på kr 2499. To heldige vinnere får denne, samt en elektrisk barnetannbørste.

ELEKTRISKE TANNBØRSTER: Den nye tannbørsten fra Oral-B, Black 7000, har en utsalgspris på kr 2499. To heldige vinnere får denne, samt en elektrisk barnetannbørste. Foto: Foto: Produsenten

Publisert Oppdatert

Tennene skal pusses året rundt, morgen og kveld, hos både store og små.

Visste du at barn ikke bør pusse tennene selv før de er rundt ti år? Dette har med motoriske funksjonsevner å gjøre.

De fleste barn kan delvis ta over pussingen av egne tenner når det kommer i skolealder, men foreldrene bør kontrollere kvaliteten på pussen og at det blir rent, gjerne helt fram til barna er 12-14 år, ifølge råd fra Den norske tannlegeforeningen.

Slik gjør dere tannpussen til en lek.

Trekker 2 vinnere

En elektronisk tannbørste kan gjøre jobben både morsommere og enklere. Nå får kan dere vinne Oral-B sin nye modell Black 7000, som har funksjoner som for eksempel tungerengjøring, tannkjøttmassasje, dyprengjøring og polering.

Vi trekker ut 2 heldige vinnere som får Oral-B sin nye modell Black 7000, samt en barnetannbørste og tannkrem, til en verdi av 2.900,- hver.

Du deltar i konkurransen ved å svare på spørsmålet under. Vinnerne blir trukket mandag 18. november.

Oral-B Black 7000

Tannbørsten har display som gir deg tilbakemelding på tid, børstesone og pussemodus, noe som gjør det lett å pusse med riktig styrke og i riktig lengde.

Black 7000 leveres med et sort matt gummietui med kromdetaljer. Veiledende utsalgspris er kr 2499. Pakken inkluderer også fem børstehoder, reiseveske, lader med stativ for tannbørsten og et oppladbart batteri med ladeindikator.

Barnetannbørste og tannkrem

Vinner du, får også barnet ditt en elektrisk tannbørste fra Oral-B, som koster 395 kr i butikk.

Dere får også tannkremen Oral-B Pro Expert, som skal ha en hvitgjørende effekt og beskytte tannkjøttet samtidig som den beskytter mot karies og plakk.

Les også:

Slik vokser melketennene

Slik pusser du barnas tenner riktig

Karies smitter fra mor til barn

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning