Tom og Katie kjører datteren knallhardt

Vil gjøre Suri til et geni

Tom Cruise og Katie Holmes har brukt syv millioner på å gjøre Suri til et vidunderbarn.

LITEN BALLERINA: Mamma Katie og og en tydelig sliten Suri på vei fra danseundervisning i Beverly Hills.

LITEN BALLERINA: Mamma Katie og og en tydelig sliten Suri på vei fra danseundervisning i Beverly Hills. Foto: Foto: Stella

Publisert Oppdatert

Suri Cruise (3) er ikke gammel nok til å begynne på skolen ennå, men det betyr ikke at livet hennes er en lek.

Pappa Tom Cruise (46) og mamma Katie Holmes (30) har sørget for at datteren får undervisning i kunsthistorie, dans, spansk og fransk i et forsøk på å gjøre vidunderbarn av henne, skriver ukebladet Star.

Best i alt

Siden Suri begynte å gå, har hun fått ballettimer. Tom har brukt nærmere syv millioner norske kroner på undervisning til Suri allerede. Målet til Tom og Katie er at datteren skal bli "best i alt".

- Det spiller ingen rolle hva hun gjør, så lenge hun er flinkere til det enn alle andre barn, sier en kilde nær familien til ukebladet.

Eldre barn

Katie vil også helst at datteren henger sammen med eldre barn. De to sønnene til Victoria (35) og David Beckham (34) - Romeo (6) og Cruz (4) - får kunstundervisning i Beverly Hills sammen med Suri.

- Katie liker at Suri får undervisning sammen med Beckham-guttene, siden de er eldre. Hun mener Suri vil etterligne dem og derfor lære enda fortere, sier kilden.

Og når Tom og Katie tar Suri med på utenlandsreiser, får hun krasjkurs i landets kultur og språk mens hun er der. På tur til Brasil og Japan nylig skal den vesle jenta ha plukket opp flere hele setninger på henholdsvis portugisisk og japansk.

Fikk bil i premie

Tom har også betalt nær 50.000 kroner for et treningsrom til Suri i leiligheten familien eier i New York, slik at Suri kan få undervisning i turn hjemme hos seg selv. På toppen av det hele har hun en privatlærer i fotball.

Og siden Suri er så lærevillig og føyer seg etter foreldrenes ønsker, har Tom kjøpt bil til henne i premie. Det er en rosa Hummer i barnestørrelse som går på strøm.

- Den kostet skjorta, for den var spesiallaget. Men ingen pris er for høy når det gjelder denne lille prinsessen, sier kilden.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning