Valsoia il Gelato pinneis med sjokolade

Ikke vesentlig sunnere enn vanlig fløteis.

TEST AV ALTERNATIV IS: Valsoia il Gelato pinneis med sjokolade.

TEST AV ALTERNATIV IS: Valsoia il Gelato pinneis med sjokolade. Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Is basert på soyaekstrakt og sjokolade. Produktet har høyt innhold av sukkerarter, energi og fett, så dette er først og fremst et alternativ til de som ikke tåler vanlig fløteis.

Spesifikasjoner

Produsent Valsoia
Pris 43.9
Ingredienser 48% soyaekstrakt (vann, soyabønner (8,2%), havsalt), 23 % sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaofett, fettredusert kakaopulver, emulgator, aroma), vegetabilsk fett, sukker, glukosesirup, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer, sukroseestere av fettsyrer), stabilisatorer (natriumalginat, johannesbrødkjernemel, guarkjernemel), aromaer.
Næringsinnhold Energi: 285 kcal/1189 kJ, Protein: 3,1 g, Karbohydrater: 25,2 g, hvorav sukkerarter: 24 g, Fett: 18,7 g, hvorav mettede fettsyrer: 14,3 g, kostfiber: 2 g, Salt: 0,25 g.
Kilopris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag