=

Hvert eneste år tenker du at denne gangen skal alle presangene være på plass mye tidligere enn året før. Men når det kommer til stykket er det ikke så lett å vite hva familien ønsker seg år etter år, så hvorfor ikke gå for gavene de ikke visste at de ville ha?

Vi har satt sammen et utvalg julegavetips for å gjøre handelen litt lettere, og gavene litt morsommere å motta.

Til far:

MANSJETKNAPPER: Hva med en selvtillitsbooster til far? Mansjetknappene fra Snella Petronella har personlig skrift, for eksempel EKTE MANN, hvor ordene står på høyre og venstre hånd.

=

=

BEER TRACKER: Beer Tracker er den ølslitne hoderegnerens beste venn. I sitt lille display redegjør den ubønnhørlig for nøyaktig hvor mange flasker som er åpnet.

SOUNDRACER: Plugg den inn i sigarettenneren og la bilen brøle som en sportsbil

=

Til mor:

SLIPPIES VARMETØFLER: Sleng dem i mikrobølgeovnen, så kan du 90 sekunder senere ta ut et par supergode tøfler som holder varmen i cirka 2 timer!

=

SAMSUNG VC ROBOTSTØVSUGER: Med tidsklemma i dagens familier hva er vel bedre enn en støvsuger som fikser huset mens mor og far er ute på andre ærend.

=

Til sønn:

SPIONPENN: Et utspekulert lite spionhjelpemiddel! Plasser det eksempelvis i brystlommen som en hvilken som helst penn, så begynner det å filme med et diskret trykk.

=

APPBLASTER: Monter din iPhone som kikkertsikte på geværet, deretter er det bare å sette i gang og skyte aliens! Slagmarken er ditt eget hjem, og det gjelder å være rask på avtrekkeren.

=

MONEYMAZE: Det er enkelt å sette pengene inn i labyrinten, men vanskelig å få dem ut. Og slik skal det jo være!

=

Til datter:

CANDYGRABBER: En gammeldags eske med gripeklo av den typen man så på tivoli før i tiden. Fyll opp med favorittgodteriet ditt, legg i pollett og begynn å trikse.

=

BLÅSEAPE NEGLETØRKER: Blåseapen vier sitt liv til å tørke neglelakken din! Den sitter søt og grei på en hylle til du legger fingrene dine på apens lille bananplate, og da begynner den å blåse neglelakken din tørr og fin.

=

Til baby:

For både mor og barn. T-skjorte med ordet "servant" og body med ordet "master".

=

FINGERMONSTRE I GUMMI: Underhold babyen din med små fingermonstre i sterke farger og morsomme uttrykk.

Julegavetips til gravide: Alt om gravidtet og fødsel på iPad - 49 kroner i Apples App Store.

Følg oss på Facebook - trykk på liker!

Les også:

Julegavetips til hjemmet

13 ting å gjøre i julen

Sjekk om du er i rute til jul

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!