Test av barnevogner

TFK Joggster Twist

Klarer ikke rykktesten i håndtaket. Låsen for sammenlegging slapp og vognen kan risikere å slå seg sammen under bruk.

TEST AV BARNEVOGNER: TFK Joggster Twist

TEST AV BARNEVOGNER: TFK Joggster Twist Foto: Foto: Testfakta

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Vogn med tre hjul. Ett av hjulene er svingbart (360 grader). Justerbart håndtak. Vendbar sittedel. Håndaktivert parkeringsbrems.

Karakterer sikkerhet

Detaljer og funksjon: Stryk

Kvalitet og styrke: Stryk

Karakterer brukerpanel

Kjøring: 3,5

Brukervennlighet: 3,3

Totalkarakter: Stryk

Disse karakterene er fra svenske Testfakta, som opererer med en skala fra 1 til 5. Stryk = 1. Totalkarakteren blir 1,8, som tilsvarer terningkast 2 på Klikks karakterskala.

Spesifikasjoner

Produsent TFK
Pris 8600

Konklusjon

Skumplasten på bøylen på sittedelen er enkel å bite av, utgjør en viss kvelningsfare for barnet. Mangler riktig EN-merking. Klarer ikke rykktesten i håndtaket. Låsen for sammenlegging er slapp og vognen kan risikere å slå seg sammen under bruk. Dårlig sidestabilitet med liggedel. Lett å svinge i grus. Vanskelig å feste parkeringsbremsen, man må bruke begge hender. Klarer ikke sikkerhetskravene.

Kommentar fra vognprodusenten TFK:

- Vi kan ikke forstå hvorfor låsen for sammenlegging ikke tålte rykktesten i håndtaket og løste ut. Våre vogner har hatt akkurat den samme låsemekanismen i mange år, og den er godkjent av flere ulike laboratorier, sier utviklingsansvarlig hos TFK, Stepham Boerboom.

Når det gjelder muligheten for å kunne bite bort skumplasten på håndtaket, svarer produsenten at de skal se nærmere på konstruksjonen av disse delene.

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag