Test av barnevogner

TFK Joggster Twist

Klarer ikke rykktesten i håndtaket. Låsen for sammenlegging slapp og vognen kan risikere å slå seg sammen under bruk.

TEST AV BARNEVOGNER: TFK Joggster Twist

TEST AV BARNEVOGNER: TFK Joggster Twist Foto: Foto: Testfakta

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Vogn med tre hjul. Ett av hjulene er svingbart (360 grader). Justerbart håndtak. Vendbar sittedel. Håndaktivert parkeringsbrems.

Karakterer sikkerhet

Detaljer og funksjon: Stryk

Kvalitet og styrke: Stryk

Karakterer brukerpanel

Kjøring: 3,5

Brukervennlighet: 3,3

Totalkarakter: Stryk

Disse karakterene er fra svenske Testfakta, som opererer med en skala fra 1 til 5. Stryk = 1. Totalkarakteren blir 1,8, som tilsvarer terningkast 2 på Klikks karakterskala.

Spesifikasjoner

Produsent TFK
Pris 8600

Konklusjon

Skumplasten på bøylen på sittedelen er enkel å bite av, utgjør en viss kvelningsfare for barnet. Mangler riktig EN-merking. Klarer ikke rykktesten i håndtaket. Låsen for sammenlegging er slapp og vognen kan risikere å slå seg sammen under bruk. Dårlig sidestabilitet med liggedel. Lett å svinge i grus. Vanskelig å feste parkeringsbremsen, man må bruke begge hender. Klarer ikke sikkerhetskravene.

Kommentar fra vognprodusenten TFK:

- Vi kan ikke forstå hvorfor låsen for sammenlegging ikke tålte rykktesten i håndtaket og løste ut. Våre vogner har hatt akkurat den samme låsemekanismen i mange år, og den er godkjent av flere ulike laboratorier, sier utviklingsansvarlig hos TFK, Stepham Boerboom.

Når det gjelder muligheten for å kunne bite bort skumplasten på håndtaket, svarer produsenten at de skal se nærmere på konstruksjonen av disse delene.

Vår karakter

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning