Test av smør og margarin

Brelett lettmargarin oliven

Lettvariant av smørblandet margarin med tilsatt olivenolje.

TEST AV SMØR OG MARGARIN: Brelett lettmargarin oliven

TEST AV SMØR OG MARGARIN: Brelett lettmargarin oliven Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Vekt: 400 g

Kilopris: 51,00

Nøkkelhullsmerket

Inneholder: Kjernemelk, skummet melk, fløte, rapsolje, olivenolje (8%), shea- og kokosfett, modifisert stivelse, melkesyrekultur, salt (1,2 %), emulgator, stabilisator, surhetsregulerende middel, konserveringsmiddel, aroma, farge (betakaroten), vitamin A, vitamin D. Saltinnhold 1,2 g pr 100 g.

Næringsinnhold pr. 100 g:

Energi: 388 kcal/1599 kJ

Protein: 4 g

Karbohydrater: 3 g

Fett: 40 g

Hvorav:

Mettede fettsyrer: 13 g

Enumettede fettsyrer: 20 g

Flerumettede fettsyrer: 6 g

Natrium: 0,5 g

Vitamin A: 900 mikrogram

Vitamin D: 10 mikrogram

Vitamin E: 3 milligram

Spesifikasjoner

Produsent Fjordland
Pris 20,40

Konklusjon

Lettvariant av smørblandet margarin med tilsatt olivenolje. Moderat innhold av mettet og umettet fett, høyt saltinnhold.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning