Test av smør og margarin

Brelett lettmargarin oliven

Lettvariant av smørblandet margarin med tilsatt olivenolje.

TEST AV SMØR OG MARGARIN: Brelett lettmargarin oliven

TEST AV SMØR OG MARGARIN: Brelett lettmargarin oliven Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Vekt: 400 g

Kilopris: 51,00

Nøkkelhullsmerket

Inneholder: Kjernemelk, skummet melk, fløte, rapsolje, olivenolje (8%), shea- og kokosfett, modifisert stivelse, melkesyrekultur, salt (1,2 %), emulgator, stabilisator, surhetsregulerende middel, konserveringsmiddel, aroma, farge (betakaroten), vitamin A, vitamin D. Saltinnhold 1,2 g pr 100 g.

Næringsinnhold pr. 100 g:

Energi: 388 kcal/1599 kJ

Protein: 4 g

Karbohydrater: 3 g

Fett: 40 g

Hvorav:

Mettede fettsyrer: 13 g

Enumettede fettsyrer: 20 g

Flerumettede fettsyrer: 6 g

Natrium: 0,5 g

Vitamin A: 900 mikrogram

Vitamin D: 10 mikrogram

Vitamin E: 3 milligram

Spesifikasjoner

Produsent Fjordland
Pris 20,40

Konklusjon

Lettvariant av smørblandet margarin med tilsatt olivenolje. Moderat innhold av mettet og umettet fett, høyt saltinnhold.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag