Sengen består av et rammesystem med stålrør. Liggedelen er i et nylonmateriale med store, finmaskede nettingfelt. Separat madrass.

SIKKERHET: Stødig seng med god konstruksjon. Sengen er vanskelig å velte, om ikke barnet forsøker å klatre over sengekanten.

MONTERING: Bruksanvisningen er veldig enkel å forstå og sengen er enkel å sette opp. Den er vanskeligere å pakke sammen. Her er det vanskelig å treffe på leddet/låsen på sidene av sengen, og da kan den kile seg fast på en side. Da må man starte på nytt med nedmonteringen.

TRANSPORT: Sengen er tung og lang når den er nedpakket. Passer best for sterke og lange personer. Også større pakkevolum enn Baby Travel, som er tilnærmet lik.

KOMFORT: Litt tykkere madrass enn Baby Travel, men fremdeles tynn og stiv. Madrassen er litt for kort i forhold til sengen, så her oppstår det en glipe. Mye netting gir bra med lufting og lys. God størrelse på sengen.

Pris: Kr 499 (nettpris)

Vekt: 9,5 kg

Alder: Under 30 kg og under 86 cm

Volum: Pakket: 20 x 20 x 75 cm, montert: 65 x 75 x 125 cm

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!