Sengen kommer i bag med to rom. Det ene kan brukes til utstyr (40 l), det andre rommer selve sengen. Den har en bunn i hardplast, madrass og tekstil i veggene, og finmasket netting i hele taket. Spiler i plast.

SIKKERHET: Stabil konstruksjon. Kan ikke velte, men veggene på teltet er forholdsvis myke, så de gir etter når det blir litt størrelse på barna. Ikke låsbare glidelåser på sengen.

MONTERING: Kun billedlig bruksanvisning, men det er greit ettersom denne er svært enkel å montere og pakke ned. Vi trekker noe for at opplysninger om renhold og lignende ikke er på norsk/skandinavisk.

TRANSPORT: Lav vekt, men litt stort pakkevolum i forhold til de andre bagene. Da trekker det opp at det er eget rom til sengetøy i bagen. Vi savner justerbare skulderreimer.

KOMFORT: Bra komfort, bunn med hardplast og god madrass. Nok lys og luft så lenge nettingen ikke lukkes. Nettingen ligger ganske langt nede så det virker litt trangt. Fint at det er mulighet for å åpne bare halve nettingen, eller deler av nettingen, men det er ingen sted å feste dette. Sengen begynner å bli litt snau når barnet er rundt 7 måneder.

Pris: Kr 995

Vekt: 2 kg

Alder: Nyfødt til 9 mnd.

Volum: Pakket: 80 x 42 x 12 cm, montert: 80 x 42 x 40 cm

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!