Test av påskegodteri

Nidar Påskemarsipan

Testvinner! Har høyest innhold av mandler.

TEST: Nidar Påskemarsipan

TEST: Nidar Påskemarsipan Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Vekt: 198 g

Inneholder: Sukker, mandler (37% i marsipanen), tørrmelk, kakaosmør, kakaomasse, glykosesirup, vegetabilsk fett, emulgator (soyalecitin), potetstivelse, fargestoffer (E120, E141, E160a), salt, fuktighetsbevarer (invertase), konserveringsmiddel (E202) og aromaer.

Næringsinnhold pr. 100 g:

Energi: 470 kcal/1980 kJ

Protein: 7,7 g

Karbohydrater: 59 g

Fett: 23 g

Vurdering: Testvinner! Nidar påskemarsipan har testens høyeste andel av mandler. Lavest fettinnhold og et moderat energiinnhold, sammenlignet med de andre produktene i testen. Det at produktet trolig inneholder palmeolje (deklarert som vegetabilsk fett) og har et høyt sukkerinnhold, gjør at det ikke får toppscore.

Les også:

Denne barnekjeksen er best i test

Dette brødet er best for barna

En leverpostei får terningkast 6

Her er det sunneste knekkebrødet

Spesifikasjoner

Produsent Nidar AS
Pris 38,90

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag