Test av panert fisk, test av fiskepinner

Rimi sprøpanert torskefilet

Panert fisk av torsk med kun 56 % fisk.

TEST AV FISKEPINNER: Rimi sprøpanert torskefilet

TEST AV FISKEPINNER: Rimi sprøpanert torskefilet Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Innhold: Torskefilet (56%), panering: brødsmuler (hvetemel, vann, salt, gjær), paneringsmiks (vann, hvetemel, salt, sitronpepper, pepperekstrakt), rapsolje.

Vekt: 360 g

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi: 897 kJ/214 kcal

Protein: 11 g

Karbohydrater: 18 g

Hvorav sukkerarter: 2,7 g

Fett: 10,5 g

Hvorav mettet fett: 0,9

Hvorav Omega 3-fettsyrer: Ikke oppgitt

Fiber: 1,3 g

Salt: 1 g

Vurdering: Panert fisk av torsk med kun 56 % fisk. Middels energi- og fettinnhold. Relativt lavt proteininnhold. Middels innhold av salt.

Les også:

Denne sjokolademelken er sunnest.

Smøret som er sunnest på brødskiva.

Stor test av søtpålegg

Grillpølsene som er best i test

Spesifikasjoner

Produsent Rimi
Pris 26,00

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag