Test av panert fisk

Northland fiskepinner

Fiskepinner med 59 % fisk.

TEST AV FISKEPINNER: Northland fiskepinner

TEST AV FISKEPINNER: Northland fiskepinner Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Innhold: Hokifisk (59%), hvetemel, rapsolje, modifisert hvetestivelse, modifisert tapiokastivelse, salt, paprikapulver, gurkemeie, gjær, hevemiddel.

Vekt: 900 g

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi: 794 kJ/189 kcal

Protein: 13 g

Karbohydrater: 18 g

Hvorav sukkerarter: 0,3 g

Fett: 7 g

Hvorav mettet fett: 1,5 g

Hvorav Omega 3-fettsyrer: Ikke oppgitt

Fiber: 1 g

Natrium: 0,6 g

Vurdering: Fiskepinner med 59 % fisk. Moderat energiinnhold, relativt lavt fettinnhold og bra med protein. Middels saltinnhold.

Les også:

Denne sjokolademelken er sunnest.

Smøret som er sunnest på brødskiva.

Stor test av søtpålegg

Grillpølsene som er best i test

Spesifikasjoner

Produsent ICA Norge
Pris 18,90

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag