Test av knekkebrød

Wasa – Kanel

Dette knekkebrødet tilsvarer kjeks.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Kanel.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Kanel. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 30,- hos Meny

330 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1650 kJ/ 400 kcal

Proteiner: 10 g

Karbohydrater: 70 g (hvorav sukker 15 g)

Fett: 7 g (hvorav mettede fettsyrer 3 g)

Kostfiber: 6 g

Natrium: 0,4 g

Ingredienser:

Hvetemel (80 %), sukker, vegetabilsk fett, gjær, kanel (2,5 %), emulgator (mono- og diglyserid av fettsyrer), salt.

Begrunnelse:

Testens taper! Dessertknekkebrød med hvitt hvetemel, sukker og trolig palmeolje. Dette knekkebrødet tilsvarer kjeks og bør kun serveres en sjelden gang iblant.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag