Test av knekkebrød

Ryvita – Muesli Crunch

Blir å betrakte mer som et «dessertknekkebrød».

TEST AV KNEKKEBRØD: Ryvita - Muesli Crunch.

TEST AV KNEKKEBRØD: Ryvita - Muesli Crunch. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 31,5 hos Coop

200 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1509 kJ/358 kcal

Proteiner: 8,3 g

Karbohydrater: 61,8 g (hvorav sukker 19,6 g)

Fett: 5,4 g (hvorav mettede fettsyrer 0,7 g)

Kostfiber: 14,9 g

Natrium: 0,01 g

Ingredienser:

Fullkornrugmel, solbær (18 %), fullkornhvetemel (16 %), sukker, frø (11 %) (gresskarfrø, solsikkefrø), fullkornhavreflak (5 %), honning. 58 g fullkornrugmel per 100 g (inneholder: rug, hvete, havre).

Begrunnelse:

Dette knekkebrødet er basert på fullkornrugmel og solbær, men har en høy andel tilsatt sukker. Testens laveste saltinnhold, men dette blir allikevel å betrakte mer som et «dessertknekkebrød».

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag