Test av knekkebrød

Wasa – Solruta pumpkin seeds

I Solruta pumpkin seeds er hovedingrediensen siktet hvetemel.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Solruta pumpkin seeds.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Solruta pumpkin seeds. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 31,5 hos Meny

265 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1650 kJ/390 kcal

Proteiner: 12 g

Karbohydrater: 61 g (hvorav sukker 1,5 g)

Fett: 9 g (hvorav mettede fettsyrer 3 g)

Kostfiber: 10 g

Natrium: 0,5 g

Ingredienser:

Hvetemel (37 %), fullkornrugmel (32 %), fullkornhvetemel (17 %), gresskarfrø (8,3 %), vegetabilsk fett, gjær, byggflak, sukker, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), salt, hevemiddel (natriumbikarbonat). 52 g fullkorningredienser er brukt for å bake 100 g produkt.

Begrunnelse:

Solrutaknekkebrødene har et høyere energiinnhold per knekkebrød enn de fleste andre knekkebrødene i testen og er de eneste knekkebrødene som inneholder mer energi enn én brødskive. Solruta knekkebrød kan derfor være et godt alternativ til brødskiver for aktive barn. I Solruta pumpkin seeds er hovedingrediensen siktet hvetemel. I tillegg inneholder knekkebrødet tilsatt sukker og trolig palmeolje, noe som trekker ned.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag