Test av knekkebrød

Ryvita – Dark rye

Bedre egnet som «slankeknekkebrød» for voksne, enn for aktive barn i vekst.

TEST AV KNEKKEBRØD: Ryvita - Dark rye.

TEST AV KNEKKEBRØD: Ryvita - Dark rye. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 22,- hos ICA

400 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1444 kJ/342 kcal

Proteiner: 8,5 g

Karbohydrater: 66,6 g (hvorav sukker 3 g)

Fett: 1,2 g (hvorav mettede fettsyrer 0,2 g)

Kostfiber: 15,2 g

Natrium: 0,29 g

Ingredienser:

Fullkornrugmel (95 %), salt.

Begrunnelse:

Grovt rugknekkebrød med testens laveste innhold av energi og fett. Tynne knekkebrød gjør at et knekkebrød har et svært lavt energiinnhold og Ryvita Dark rye er nok bedre egnet som «slankeknekkebrød» for voksne, enn for aktive barn i vekst.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag