Test av knekkebrød

Wasa – Mineral plus

Trekk for tilsatt sukker.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Mineral plus.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Mineral plus. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 19,- hos Rimi

200 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1600 kJ/380 kcal

Proteiner: 15 g

Karbohydrater: 58 g (hvorav sukker 2 g)

Fett: 7 g (hvorav mettede fettsyrer 2 g)

Kostfiber: 10 g

Natrium: 0,5 g

Ingredienser:

Fullkornhvetemel (71 %), hvetemel, linsemel (5,6 %), sukker, gjær, sesamfrø (4,1 %), valmuefrø (1,9 %), hvetekimer, vegetabilsk fett, emulgator (mono- og diglyserid av fettsyrer), hevemiddel (natruimbikarbonat), salt. 71 g fullkorningredienser er brukt for å bake 100 g produkt.

Begrunnelse:

Mineral plus er hovedsakelig basert på fullkornhvetemel, men inneholder også siktet hvetemel samt litt linsemel. Tilsatt sukker og trolig palmeolje trekker ned.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag