Test av knekkebrød

Wasa – Havre

Ikke av de groveste knekkebrødene i testen og et middels innhold av kostfiber.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Havre

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Havre Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 17,- hos Coop

280 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1550 kJ/370 kcal

Proteiner: 12 g

Karbohydrater: 62 g (hvorav sukker 2,5 g)

Fett: 5,5 g (hvorav mettede fettsyrer 1,5 g)

Kostfiber: 10 g

Natrium: 0,5 g

Ingredienser:

Fullkornhavremel (36 %), hvetemel, havregryn (18 %), rugmel, gjær, skummet melkepulver, naturlig aroma, vegetabilsk fett, surdeigspulver, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), salt, hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat). 54 g fullkorningredienser er brukt for å bake 100 g produkt.

Begrunnelse:

Havreknekkebrød som også inneholder en del siktet hvetemel. Ikke av de groveste knekkebrødene i testen og et middels innhold av kostfiber. Trekk for at knekkebrødet trolig inneholder palmeolje.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag