Test av knekkebrød

Wasa – Frukost fullkorn

Trekk for innhold av tilsatt sukker.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Frukost fullkorn.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Frukost fullkorn. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 20,- hos Coop

320 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1700 kJ/ 400 kcal

Proteiner: 13 g

Karbohydrater: 60 g (hvorav sukker 4 g)

Fett: 10 g (hvorav mettede fettsyrer 3,5 g)

Kostfiber: 10 g

Natrium: 0,5 g

Ingredienser:

Fullkornhvetemel (57 %), hvetemel (33 %), vegetabilsk fett, valmuefrø (5,5 %), sukker, gjær, salt. 57 g fullkorningredienser er brukt for å bake 100 g produkt.

Begrunnelse:

Ikke av de groveste knekkebrødene i testen, med en tredjedel siktet hvetemel. Trekk for innhold av tilsatt sukker og trolig palmeolje.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning