Test av knekkebrød

Wasa – Frukost fullkorn

Trekk for innhold av tilsatt sukker.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Frukost fullkorn.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Frukost fullkorn. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 20,- hos Coop

320 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1700 kJ/ 400 kcal

Proteiner: 13 g

Karbohydrater: 60 g (hvorav sukker 4 g)

Fett: 10 g (hvorav mettede fettsyrer 3,5 g)

Kostfiber: 10 g

Natrium: 0,5 g

Ingredienser:

Fullkornhvetemel (57 %), hvetemel (33 %), vegetabilsk fett, valmuefrø (5,5 %), sukker, gjær, salt. 57 g fullkorningredienser er brukt for å bake 100 g produkt.

Begrunnelse:

Ikke av de groveste knekkebrødene i testen, med en tredjedel siktet hvetemel. Trekk for innhold av tilsatt sukker og trolig palmeolje.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag