Test av knekkebrød

Helios – Økologisk speltknekkebrød med ost

Høyt innhold av fett og mettet fett på grunn av tilsatt ost.

TEST AV KNEKKEBRØD: Helios - Økologisk speltknekkebrød med ost

TEST AV KNEKKEBRØD: Helios - Økologisk speltknekkebrød med ost Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 31,- hos ICA

200 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1807 kJ/433 kcal

Proteiner: 19,2 g

Karbohydrater: 42,8 g (hvorav sukker 1,2 g)

Fett: 18,1 g (hvorav mettede fettsyrer 4,8 g)

Kostfiber: 10,4 g

Natrium: 0,8 g

Ingredienser:

Sammalt speltmel (55 %), Emmentaler-ost (11 %, inneholder melk), solsikkefrø (11 %), siktet speltmel (5 %), havregryn, linfrø (3 %), sesamfrø (2 %), havsalt, gjær, byggmalt-ekstrakt.

Begrunnelse:

Grovt speltknekkebrød med ost og solsikkefrø. Middels innhold av kostfiber, høyt innhold av fett og mettet fett på grunn av tilsatt ost.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag