Test av knekkebrød

Ryvita – Multi-grain

Tynt knekkebrød som gir forholdsvis lite energi per knekkebrød.

TEST AV KNEKKEBRØD: Ryvita - Multi-grain

TEST AV KNEKKEBRØD: Ryvita - Multi-grain Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 19,- hos ICA

250 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1554 kJ/370 kcal

Proteiner: 11,2 g

Karbohydrater: 56 g (hvorav sukker 4,9 g)

Fett: 7,2 g (hvorav mettede fettsyrer 1,3 g)

Kostfiber: 18,3 g

Natrium: 0,24 g

Ingredienser:

Fullkornrugmel, ristet frø og korn (19 %) (bokhvete, grovmalt soya, sesamfrø, brune linfrø, grovmalt rug), salt. 87 g fullkornrugmel per 100 g (inneholder: rug, soya, sesamfrø).

Begrunnelse:

Grovt knekkebrød av fullkornsrugmel samt diverse frø og korn. Tynt knekkebrød som gir forholdsvis lite energi per knekkebrød.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning