Test av knekkebrød

Ryvita – Multi-grain

Tynt knekkebrød som gir forholdsvis lite energi per knekkebrød.

TEST AV KNEKKEBRØD: Ryvita - Multi-grain

TEST AV KNEKKEBRØD: Ryvita - Multi-grain Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 19,- hos ICA

250 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1554 kJ/370 kcal

Proteiner: 11,2 g

Karbohydrater: 56 g (hvorav sukker 4,9 g)

Fett: 7,2 g (hvorav mettede fettsyrer 1,3 g)

Kostfiber: 18,3 g

Natrium: 0,24 g

Ingredienser:

Fullkornrugmel, ristet frø og korn (19 %) (bokhvete, grovmalt soya, sesamfrø, brune linfrø, grovmalt rug), salt. 87 g fullkornrugmel per 100 g (inneholder: rug, soya, sesamfrø).

Begrunnelse:

Grovt knekkebrød av fullkornsrugmel samt diverse frø og korn. Tynt knekkebrød som gir forholdsvis lite energi per knekkebrød.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag