Test av knekkebrød

Ryvita – Sesame rye

Grovt knekkebrød av fullkornsrugmel og sesamfrø, men en tynn variant.

TEST AV KNEKKEBRØD: Ryvita - Sesame rye.

TEST AV KNEKKEBRØD: Ryvita - Sesame rye. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 15,- hos ICA

250 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1569 kJ/373 kcal

Proteiner: 10,5 g

Karbohydrater: 58,3 g (hvorav sukker 2 g)

Fett: 7 g (hvorav mettede fettsyrer 1,1 g)

Kostfiber: 17,5 g

Natrium: 0,34 g

Ingredienser:

Fullkornrugmel, sesamfrø (12 %), salt. 96 g fullkornmel per 100 g (inneholder: rug, sesamfrø).

Begrunnelse:

Grovt knekkebrød av fullkornsrugmel og sesamfrø. Tynt knekkebrød som gir forholdsvis lite energi per knekkebrød.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning