Test av knekkebrød

Ryvita – Sesame rye

Grovt knekkebrød av fullkornsrugmel og sesamfrø, men en tynn variant.

TEST AV KNEKKEBRØD: Ryvita - Sesame rye.

TEST AV KNEKKEBRØD: Ryvita - Sesame rye. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 15,- hos ICA

250 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1569 kJ/373 kcal

Proteiner: 10,5 g

Karbohydrater: 58,3 g (hvorav sukker 2 g)

Fett: 7 g (hvorav mettede fettsyrer 1,1 g)

Kostfiber: 17,5 g

Natrium: 0,34 g

Ingredienser:

Fullkornrugmel, sesamfrø (12 %), salt. 96 g fullkornmel per 100 g (inneholder: rug, sesamfrø).

Begrunnelse:

Grovt knekkebrød av fullkornsrugmel og sesamfrø. Tynt knekkebrød som gir forholdsvis lite energi per knekkebrød.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag