Test av knekkebrød

Ryvita – Pumkin, Seeds & Oats

Tynt knekkebrød som gir forholdsvis lite energi per knekkebrød.

TEST AV KNEKKEBRØD: Ryvita - Pumkin, Seeds & Oats.

TEST AV KNEKKEBRØD: Ryvita - Pumkin, Seeds & Oats. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 34,- hos ICA

200 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1554 kJ/370 kcal

Proteiner: 11,2 g

Karbohydrater: 56 g (hvorav sukker 4,9 g)

Fett: 7,2 g (hvorav mettede fettsyrer 1,3 g)

Kostfiber: 18,3 g

Natrium: 0,24 g

Ingredienser:

Fullkornrugmel, gresskarfrø (20 %), havre (16 %), salt. 94 g fullkornrugmel per 100 g (inneholder: rug, havre).

Begrunnelse:

Fullkornrugmel som hovedingrediens gir en høy andel kostfiber. Gresskarfrø gir sunne fettsyrer. Tynt knekkebrød som gir forholdsvis lite energi per knekkebrød.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag